Pároknak

1Fürdőzés GyopárosonTöbb ezer négyzetméternyi önfeledt vizes szórakozás az év minden napján, hétvégén akár non-stop éjfélig is.2Strandolás GyopárosfürdőnA strandolás megszállottjainak: óriási, zöld park, 50 méteres sportmedence és egyéb vízi attrakciók, sportolási lehetőségek.3Éjszakai fürdőzésKihagyhatatlan esti élmény: szombaton az Élményfürdő tart éjfélig nyitva.4Gyopárosfürdő WellnessWellness és kényeztetésAkár egy romantikus érintés, olyan jól esik az embernek a kényeztetés, melyet Gyopárosfürdőn kaphat.5Csónakázás a tavonÜdítő változatosság strandolás közben csónakázni egyet a Gyopáros-tavon.6Csillagfényes éjszakaÉrdemes sötétedés után is útra kelni, autóval vagy kerékpárral a szabadba indulni.7Éjszakai élet OrosházánHa aktív szórakozásra vágyunk, többféle lehetőség közül választhatunk Orosházán..8Piaclátogatás OrosházánEgy hajdani mezővárosban hiba lenne kihagyni a piacot, amely mind a mai napig őriz egy keveset közösségi szerepéből.9Panoráma kilátóA Panoráma kilátó Orosháza, illetve Gyopárosfürdő egy különleges nevezetessége.10LovassportokOrosháza több szempontból is tekinthető az alföldi lovas élet egyik központjának.11Bowling OrosházánBowlingBowling lehetőségek Orosházán és Gyopárosfürdőn.
Kézenfogva, romantikusan

Kell-e romantikusabb helyszín egy kettesben eltöltött hétvégének, esetleg egy hosszabb vakációnak, mint egy erdővel, tórendszerrel, parkkal körülölelt terület?

Gyopárosfürdőn minden feltétele adott annak, hogy kedvesünkkel feledhetetlen perceket, órákat, napokat töltsünk együtt. Wellness, élményfürdő, romantikus séták, gyertyafényes vacsorák, lovaglás, sétakocsikázás, kirándulások – ezekre mind sort keríthetünk gyopárosi kiruccanásunk, nyaralásunk ideje alatt.

A fürdőszolgáltatások széles skálája helyben, a gyógy-, park- és élményfürdőben vehető igénybe, mint ahogy a környező parkerdő szinte vonzza a kéz a kézben sétáló párokat. A szállások skálája is rendkívül gazdag, a korszerű kempingtől a négycsillagos szállodáig bármit választhatunk.

Mind a gyopárosfürdői, mind az orosházi éttermek remek konyhával, figyelmes kiszolgálással várják a romantikus estére vágyókat is.

A Varga Lovastanyán lovas oktatás, lovagoltatás, fogatozás szerepel a szolgáltatások közt, sőt igény esetén lovas túrát, lovas bemutatót szerveznek. A Musztáng Lovas Iskola és Póni klub ugyancsak ajánlott célpont lehet.