Termál Park Kemping Faházak

5904 Gyopárosfürdő, Kisvasút u. 3.
termal-park-kemping-fahazak
  • +36 68 512-260
  • info@gyoparosfurdo.hu
  • 46.563937, 20.630004
  • 9 szálláshely
  • 72 férőhely
  • 2.125 Ft/éj-től
  • 0 m-re a fürdőtől
  • 3.500 m-re a városközponttól

A Termál Park Kemping idén 2024. június 14-én nyit meg.

A 2022-es szezonban hozott kormányrendelet értelmében személyazonosító okmány (vezetői engedély/személyi igazolvány/útlevél) hiányában a szálláshely-szolgáltató nem fogadhatja a vendéget.

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült Park Kemping szolgáltatásait tovább bővítettük: a 2020-as szezontól kezdve már 9 darab, 2018-ban és 2020-ban kialakított, hőszigetelt faházzal várjuk kedves vendégeinket, amelyek mindegyikében akár 8 fő számára is kényelmes szálláslehetőséget biztosítunk, kedvező árakon.

A zárható, emeletes ágyakkal felszerelt, hőszigetelt faházak ugyan komfort nélküliek, azonban az itt megszállók a Park kemping szolgáltatásainak teljes skáláját igénybe vehetik – mosási lehetőséget, tusolókat, mosdókat, felszerelt konyhát hűtővel, főzési lehetőséggel, asztalokkal és székekkel, hideg-meleg vizes mosogatóval. Emellett lehetőséget biztosítunk szabadtéri főzésre, grill használatára, esti tábortüzes beszélgetésekhez.

A faházakhoz ágyneműt biztosítunk.

Kisgyermekes családok számára is megfelelő választás vagyunk, hiszen kerti játékainkkal a gyermekek se unatkoznak, mikor éppen nem a fürdő területén tartózkodnak, valamint a homokozóban naphosszat el tudják ütni az időt, homokvárat építve.

Kis kedvenceiket is szívesen látjuk, ugyanis háziállataikat – a felelős állattartás szabályait betartva – nyugodtan behozhatják a kemping területére, a fürdő területére azonban már nem léphetnek be.

Parkolás a szabad helyek függvényében a kemping zárt területén, vagy a fürdő mellett. A nyitva tartás szezonális, május közepétől szeptember elejéig-közepéig várjuk kedves vendégeinket.

Recepció
A nyári szezonban normál munkaidőben a Termál Park Kempingben recepció üzemel. Ezen időszakon kívül kérjük, forduljon a fürdő jegypénztárában ülő kollégákhoz a fürdő nyitvatartási idejében.

Áraink 2024-ben: 

Faház ár (4 személyes, az ár fürdőbelépőt nem tartalmaz): 20 500 Ft/éj

– 3 év alatt ingyenes a szállás!
– 14 év alatt ingyenes a fürdőbelépő!
– Idegenforgalmi adó: 400 ft/fő/éj 18 éves kor felett

Foglalási szándékát kérjük jelezze telefonon a +36 68 512-260-as számon vagy a info@gyoparosfurdo.hu e-mail címen.

Fizetési lehetőségeink között szerepel az átutalás, amennyiben előre lefoglalt szálláshelyét még otthonról szeretné kifizetni, illetve ha a helyszínen szeretne fizetni, akkor a készpénzes vagy bankkártyával történő fizetési mód áll rendelkezésükre.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket a Gyopárosfürdői Park Kempingben!

Szoba (Apartman) felszereltsége

Ágynemű

Általános információk

AkadálymentesFőzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségHáziállat vihetőMosási lehetőségNyitva: Szezonálisan

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásBankkártyaKészpénz

Bababarát szolgáltatások

Kerti játékok, homokozó
Add a kedvencekhez
Adatlap nyomtatása