Éjszakai fürdőzés

Fürdőnk – beleértve az Élményfürdőt, a Gyógyfürdőt, a Szaunaparkot és a teljes Gyógyászati részleget is – jelenleg zárva tart. További részletek…

Ha valami, hát egy éjszakai fürdőzés egész biztosan romantikus élmény még ma, rohanó világunkban is.

Éjszakai fürdőzés GyopárosfürdőnGyopárosfürdőn a nyári éjszaka hangulata a fürdőzéssel elegyítve minden hétvégén elérhető, és semmihez sem fogható élményeket garantál mindazoknak, akik kedvesükkel vagy éppen barátaikkal sötétedés után sem restek felkeresni a fürdőkomplexumot.

A csillagos ég, s a lágy éjszakai szél, mely simogatóan érinti meg vállunkat egyszerre ébreszt fel bennünk romantikus érzéseket, s tölt el a természet közelségének intim emóciójával — jól tudja ezt mindenki, aki csak egyszer is megmártózott már egy nyáresti órán a medence hűs vizében, miközben a hangulatosan világító fények mögé tekintve a csillagos égboltot figyelte. Az érzések ilyenkor még intenzívebbekké válnak, s testünkkel együtt lelkünk is valósággal felfrissül.

Szombat éjszakai élményfürdőzés

Éjszakai élményfürdőzésre szombat este nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő és a Szaunapark 22:00-ig tart nyitva. Ráadásul nap közben váltott jeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat 22:00-ig élvezhetjük. A Gyógyfürdő szombatonként 20:00-ig tart nyitva. A Parkfürdő – amely rendszerint a májustól szeptemberig tartó időszakban üzemel – szombatonként 20:00-ig tart nyitva, azonban a Parkfürdő uszodájának szolgáltatásait a kora őszi időszak kivételével egészen 21:00-ig élvezhetjük.

A pontos részleteket lásd a nyitvatartás oldalon.

Aki nap közben nem váltott jegyet, az a fürdő pénztáránál tud külön jegyet vásárolni az éjszakai fürdőzésre – a pontos információkat lásd az aktuális árlistánál.

Szaunszaszeánszok

A hétvégi esték fényét szaunaszeánszok emelik Gyopárosfürdő megújult szaunaparkjában – ezek pontos időpontjáról és programjáról a szaunaszeánszok oldalon talál további információt.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Képek az éjszakai fürdőzésről