Éjszakai fürdőzés

Ha valami, hát egy éjszakai fürdőzés egész biztosan romantikus élmény még ma, rohanó világunkban is.

Éjszakai fürdőzés GyopárosfürdőnGyopárosfürdőn a nyári éjszaka hangulata a fürdőzéssel elegyítve minden hétvégén elérhető, és semmihez sem fogható élményeket garantál mindazoknak, akik kedvesükkel vagy éppen barátaikkal sötétedés után sem restek felkeresni a fürdőkomplexumot.

A csillagos ég, s a lágy éjszakai szél, mely simogatóan érinti meg vállunkat egyszerre ébreszt fel bennünk romantikus érzéseket, s tölt el a természet közelségének intim emóciójával — jól tudja ezt mindenki, aki csak egyszer is megmártózott már egy nyáresti órán a medence hűs vizében, miközben a hangulatosan világító fények mögé tekintve a csillagos égboltot figyelte. Az érzések ilyenkor még intenzívebbekké válnak, s testünkkel együtt lelkünk is valósággal felfrissül.

Szombat éjszakai élményfürdőzés

FONTOS: fürdőnkbe belépni – beleértve ebbe a kültéri egységeket is – a hatályos rendelet értelmében 18 éves kortól csak és kizárólag ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY felmutatásával lehetséges (plasztikkártya), amely ráadásul csak személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával együtt érvényes. Papír alapú oltási igazolást sajnos nem fogadhatunk el – ha még nem érkezett meg plasztikkártyája, javasoljuk, hogy töltse le és aktiválja mobiltelefonján az “EESZT alkalmazás” nevű hivatalos állami mobilalkalmazást, mivel a mobiligazolást már elfogadhatjuk. Amennyiben Ön nem magyar állampolgár, fontos tudni, hogy a szabályok értelmében jelenleg csak román, szerb, szlovén és moldáv állampolgárokat fogadhatunk. Köszönjük megértését!

Éjszakai fürdőzés jún. 19-én
Jún. 19-én fürdőnk beltéri Élménymedencéi egész nap zárva tartanak (nyitás: jún. 21.), az Élményfürdő kültéri medencéi (Élményterasz) 20:00-kor zárnak. Cserébe a Gyógyfürdő 24:00-ig tart nyitva. A Szaunapark 24:00-ig tart nyitva.

Éjszakai fürdőzés jún. 26-tól
Június 26-tól visszaáll a szokásos rend, amikor is szombat esténként az Élményfürdő bel- és kültéri medencéi (Élményterasz) és a Szaunapark egészen éjfélig tartanak nyitva. Ráadásul nap közben váltott jeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen az éjszakai zárásig élvezhetjük. A Gyógyfürdő szombatonként 20:00-ig tart nyitva. A Parkfürdő uszodájának szolgáltatásait a nyári főszezonban egészen 21:00-ig élvezhetjük.

A pontos részleteket lásd a nyitvatartás oldalon.

Aki nap közben nem váltott jegyet, az a fürdő pénztáránál tud külön jegyet vásárolni az éjszakai fürdőzésre – a pontos információkat lásd az aktuális árlistánál.

Szaunszaszeánszok

A hétvégi esték fényét szaunaszeánszok emelik Gyopárosfürdő megújult szaunaparkjában – ezek pontos időpontjáról és programjáról a szaunaszeánszok oldalon talál további információt.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Képek az éjszakai fürdőzésről