Élményfürdő

Fürdőnk 2021 szeptemberében átállt az őszi-téli üzemre, így kültéri szolgáltatásaink többsége a szeptember hónap folyamán tervezetten és ütemezetten leállt. Erről további részleteket itt talál.

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Élményfürdő négy beltéri medencéjeből három 2021 őszén is zárva tart.

KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL: fürdőnk 2021 őszén/telén továbbra is korlátozások nélkül látogatható, szolgáltatásaink igénybevételéhez védettségi igazolvány NEM SZÜKSÉGES.

Több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám családi vagy éppen baráti programra vágyó vendégeket – az év szinte minden napján, akár késő estig is.

A néhány éve épült gyopárosi élményfürdő kortól, nemtől, fizikai állapottól, sőt még úszástudástól is függetlenül kínálja az önfeledt, kellemes időtöltés lehetőségét, legyen szó a test minden porcikáját megmozgató attrakciókról, vagy éppen a feltöltődést, a regenerálódást segítő, a fájó izomkötegeket gyengéden simogató, esetleg keményebben masszírozó élményelemekről.

Gyopárosi élményfürdő

Az év minden napján nyitva tartó komplexum három kül- és négy beltéri medencével várja a fürdőzőket – egyes napokon akár éjfélig is. A csúszdázás megszállottjait kettő, az emeleti szintekről induló, majd spirálszerűen kanyargó, végül egy kültéri és egy benti medence fölött végződő óriáscsúszda kényezteti. A hangulatos, fagerendás, panorámaablakos belső térben egyebek mellett nyakzuhany, vízisün, gomba, fekvőmasszázs, megannyi buzgár és gejzír segíti a tökéletes ellazulást, melyet az úgynevezett sodrófolyosóban való szabad áramlás élménye koronáz meg.

Az óriási alapterületű élményfürdő az igényeknek megfelelően egyszerre teremt lehetőséget a vendégek számára a pezsgő, folyton nyüzsgő fürdőéletben való megmártózásra, s a valóban pihentető, csendes kikapcsolódásra. Ha pedig eluntuk magunkat, az élményfürdőből csak néhány lépés a hatalmas zöld parkban elterülő parkfürdő, valamint a termálvizes gyógyfürdő.

Árak: a gyopárosi élményfürdő aktuális árairól itt tájékozódhat.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be élményfürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosi élményfürdő képek