Szaunaszeánszaink

Gyopárosfürdőn is hamar közkedveltté váltak a szauna szeánszok, amelyek nem csupán egészségesek, de időtöltésnek sem utolsók.

A szauna szeánsz abban különbözik az “egyszerű” szaunázástól, hogy annak ideje alatt a szaunamester végig a szaunában tartózkodik, és személyesen gondoskodik az aromás ráöntésekről, valamint a megfelelő hőmérsékletről és ventillációról – és végül, de nem utolsósorban a jó hangulatról is.

Egy-egy szeánsz időtartama általában 15 perc, de persze ennél korábban is el lehet hagyni a szaunát.

Aktuális szeánszaink

További részletek

A következő havi szaunaszeánsz-időpontokat hónap végén töltjük fel.

Tudnivalók a szauna szeánszokról

A szaunaszeánsz  egy szaunamester által irányított meghatározott időtartamú intenzívebb szauna program, mely során a szaunamester alkalmanként 3-szori ráöntéssel, szellőztetéssel, különböző ventillációs technikák  alkalmazásával befolyásolja a hőmérsékletet, páratartalmat, hőérzetet. A megfelelő illóolajokkal vagy illékony anyagokkal nyugtató, relaxáló, gyógyító hatást ér el. Folyamatos, közvetlen kapcsolatban van a vendégekkel, kiosztja az előre elkészített bőrápoló anyagokat, és közvetíti azok helyes alkalmazását. Cél a helyes szaunakultúra kialakítása.

szan

Szaunaszeánszokra a korlátozott férőhelyek miatt, előzetes jelentkezés szükséges a szaunamesternél. Telefon: +36 68 512-260.

A szaunaszeánszok áráról itt tájékozódhat


Szeánszaink

Január 1.
Tulkán Ferenc
15:00„BUÉK” felöntés
ananászkrémes bőrradír
16:00avokádós – mézes bőrhidratálás frissítővel
17:00rumos – sörös – mentás végállomás
Január 2.
Kozó Eszter
15:00Szaunázás az új évben
cukor, só, minden ami jó
16:00mézes – levendulavirágos bőrhidratálás
17:00citrusos illatfelhő
Január 3.
Maglóczki Boglárka
15:00Lágy fuvallat
barnacukros – olívás hámlasztás
16:00mézes – kivis bőrtáplálás
17:00pálinkás felöntés
Január 4.
Kolop Imre
16:00Izzasztó megtisztulás
himalája sós – citromkarikás radírozás
17:00banános – joghurtos hidratálás
18:00mentolkristályos vég
Tulkán Ferenc19:00tengeri sós bőrradír
20:00eperkrémes – mézes hidratálás
21:00mentás – sörös – jeges végzet
Január 5.
Kozó Eszter
15:00Testi-lelki feltöltődés
barnacukros bőrtisztítás
16:00kókuszolajos – narancsnedűs bőrápolás
17:00mentolmix
Január 11.
Kozó Eszter
16:00Hőtámadás
kamillavirág és Himalája só
17:00virágmézes – szezámmagos bőrpuhítás
18:00jeges felüdülés
Kolop Imre19:00Az erő legyen velünk!
tengeri sós – olívaolajos bőrradír
20:00algás – joghurtos hidratálás
21:00sörös – jeges felöntés
Január 12.
Maglóczki Boglárka
15:00Vasárnapi relax
gyógynövényes bőrradírozás
16:00mézes – chilis bőrfrissítés
17:00rumos – mentás zárás
Január 18.
Tulkán Ferenc
16:00Téli kikapcsolódás
kamilla – levendulavirágos bőrradír
17:00banános bőrhidratálás
18:00rumos – mentás – jeges varázs
Tóth László19:00Az alkohol mámorában
reszelt almás – barnacukros bőrradír
20:00búzacsírás – sörös bőrhidratálás
21:00jég dupla whiskyvel
Január 19.
Tulkán Ferenc
15:00Pihentető január
barna cukros bőrradír
16:00ananászkrémes bőrhidratálás
17:00mentakristályos végzet
Január 25.
Maglóczki Boglárka
16:00Trópusi kényeztetés
tengeri sós -citromos bőrhámlasztás
17:00joghurtos – banános pakolás
18:00citrusos – mentolos befejezés
Kolop Imre19:00Pokoli este
barna cukros bőrradír
20:00mézes hidratálás
21:00jeges – mentás végzet
Január 26.
Szecskó Szilárd
15:00Retro
barna cukros – kávés radírozás
16:00olívaolajos – kamillás hidratálás
17:00jeges lezárás

Jöjjön el hozzánk, várjuk a Gyopárosfürdő szaunavilágában. Engedje magát kényeztetni, feltöltődni.

Szeánsz típusok

Illóolajos szeánsz

szeansz_illoVízbe kevert 100% tisztaságú illóolajat oszlat szét a szaunamester a kályhán. Az aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére és légúti betegségekre vagy megelőzésükre is kiválóan alkalmasak.

A különböző aromákkal változatossá lehet varázsolni a szeánszokat. Ezt a programot elsősorban „bemelegítésre” használjuk, mégis intenzívebb mint a hagyományos szaunázási forma. Az aromás szaunázás – a szauna kiváló stresszoldó hatása mellett – segít a hangulat javításában.

Gyümölcsös vitaminos szeánsz

Az aromás szeánszhoz hasonlóan 100% tisztaságú illóolajjal elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. A szaunamester a kellemes illatú forró levegő cirkulációjával kényezteti a bent ülőket. A ceremónia végén felszeletelt hűtött gyümölccsel, frissítő teával kínálja vendégeit, amely amellett, hogy igen frissítően hat, valódi „vitaminbomba”. A vitaminok és egyéb ásványi anyagok szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.

Sós szeánsz

szeansz_saltAktív bőrápoló programjaink közé tartozik. Rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak a megduzzadt és elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük feszesebbé válik. A sóval sokkal aktívabbá tesszük verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. A mézes szeánsszal kombinálva fejti ki valódi hatását. Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

Sörös szeánsz

A férfiak körében igen közkedvelt, bár nem a vendégek hasában, hanem a szauna forró levegőjével keveredik a sör finom illata. A szaunamester sörrel elegyített vizet locsol a szaunakályhára, így kellemes maláta- és árpaillat járja át a szaunakabint, miközben „sivatagi szélhez” hasonló forró levegővel hevíti a vendégeket. A sörös párán keresztül a sörben lévő B-vitamin a kitágult pórusokon keresztül könnyen szívódik.

Mézes szeánsz

szeansz_mezA sós szeánszhoz hasonlóan rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A meleg hatására a méz cseppfolyóssá válik, a kitágult pórusokon keresztül gyorsan szívódik. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, hatásos bőrszennyeződések, pattanások, kisebb hegek ellen. Hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. A szeánszok végére felüdült, kellemes tapintású, puha bőrrel távoznak a vendégek, arról nem is beszélve, hogy kellemes virágméz illatúan.

Orosz szeánsz

Nagy mennyiségű aromás hideg víz szétoszlatásával a szaunakályhán, igen intenzív forró levegőt teremt a szaunamester. Szaunazászlója segítségével a vendégek körül megkavarja a levegőt. Erős verejtékezésre, hátborzongásra és felhevülésre számíthatnak a résztvevők.

Jeges szeánsz

szeansz_iceA kedvelt programok közé tartozik. A jég kályhára való felhordásával kitűnő forróságot lehet elérni a kabinban. Többek között látványa gyönyörködtető és a kiosztott jég darabokkal való játék is felüdítő. Felpezsdítő érzés ahogy a forró levegővel játszik a szaunamester és a hideg futkos a vendégek hátán. A szeánsz végén jeges vizű nyakon öntés is jár a résztvevőknek. A szaunázás igazi élményét itt intenzíven lehet átélni.

Gyopárosi szaunapark képek