Tourinform Orosháza

Irodahálózatunk az ország közel 100 pontján nyújt ingyenes információszolgáltatást, hogy ötleteinkkel, tippjeinkkel, naprakész, személyes tapasztalatokon alapuló ismereteinkkel és változatos kiadványainkkal segíthessünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő úti célt, legyen szó pihentető wellness szolgáltatásokról, bakancsos túráról, extrém sportolásról, romantikus gasztronómiai élményekről vagy rejtett kincseket felfedező kulturális kalandozásokról! Utazása tervezésekor – vagy akár út közben is – nálunk egy helyen gyűjtheti be a lehető legtöbb információt. Keresse fel az orosházi Tourinform irodát, mely az őszi-téli időszakban Gyopároson, a Gyógy-, Park- és Élményfürdő épületében várja a látogatókat.

Szolgáltatások

  • információnyújtás belföldi szállásokról, vendéglátóhelyekről, nevezetességekről, programokról
  • menetrendi tájékoztatás
  • ingyenes térképek
  • prospektusok
  • gyereksarok

Ha Ön szolgáltató

Az utazók továbbra is szívesen keresik fel a települések Tourinform irodáit, amelyen keresztül Ön is elérheti leendő vendégeit. Nemcsak kiadványait helyezheti el irodánkban, de a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat is rögzítheti a Nemzeti Turisztikai Adatbázisba, mely a www.csodasmagyarorszag.hu oldalon érhető el a belföldi és a nemzetközi utazók számára.

A Tourinform irodák a szállásüzemeltetőknek is szívesen segítenek a kötelező NTAK regisztrációban, az adatszolgáltatásban és az aktuális szálláshelyfejlesztési pályázatokkal kapcsolatban, a hozzájuk forduló utazókat pedig versenysemlegesen tájékoztatják az adatbázisukban elérhető szálláshelyekről.

Kérjük, hogy tájékoztassa a Tourinform iroda munkatársait a szolgáltatásával kapcsolatos változásokról, újdonságokról, fejlesztésekről! A naprakész információ növeli a vendégek elégedettségét. Keresse bizalommal a Tourinform irodavezetőket, akik készséggel állnak rendelkezésére turisztikai szakmai kérdésekben.

Tourinform Iroda Orosházán a Városmarketing Irodában

5900 Orosháza, Mikszáth utca 2. (Főtér)
Tel: +36 68 414 422
E-mail: tourinformoroshaza@gmail.com

Jövő Építők TDM