Parkfürdő, strand

Parkfürdőnk és uszodánk 2019. szept. 15-én tartott utoljára nyitva. Nyitás legközelebb 2020 májusában.

A gyopárosi parkfürdő a szabadtéri strandolás minden élményét biztosítja a városba érkező fürdővendégek számára

Fiatalok, középkorúak, idősek, párok, családok, egyedül vagy baráti társaságban érkezők egyaránt megtalálják számításaikat a gyönyörűen gondozott, mintegy húszhektáros parkerdőben elterülő strandon.

A fürdőkomplexum szabadtéri része épp oly’ népszerű a vendégek körében, mint például az élmény- vagy gyógyfürdő, sőt sokan akadnak, akik éppen a természet közelsége miatt kifejezetten a strandot szemelik ki látogatásuk célpontjául.

Strand és parkfürdő

Számukra, s minden Gyopárosfürdőt felkereső fürdőző számára változatos programokat kínál a parkfürdő: a nyaranta igen népszerű szórakoztató programok, koncertek, sport- és egyéb rendezvények mellett számos állandó attrakció, sokakat vonzó szolgáltatás nyújtja a változatos, színes és emlékezetes időtöltés lehetőségét. A tavon csónakázni és vízibiciklizni is lehet, az egészségmegőrző és -javító fürdőzést több gyógy- és termálvizes medence szolgálja, míg a sportolni vágyókat 50 méteres úszómedence és tanmedence várja.

Míg az idősebb generációk tagjai, a szülők vagy nagyszülők az előbbiek jótékony hatásait élvezve ellazulnak, addig a fiataloknak feszített víztükrű élménymedence, a legkisebbeknek pedig gyermek-élménymedence szerez örömteli órákat.

A parkfürdő a „vízmentes”, mégis klasszikus strandsportágak rajongói számára is lehetőséget biztosít a testmozgásra: strandkézilabda- és strandröplabdapálya, valamint füves focipálya csábítja játékra őket.

Végül, a parkfürdőből már csak néhány lépés a gyopárosi élményfürdő, valamint a termálvizes gyógyfürdő.

Árak: a gyopárosi parkfürdő aktuális árairól itt tájékozódhat.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosi parkfürdő és strand képek

50 méteres sportmedence