Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium

5900 Orosháza, Táncsics u. 2-4.
  • +36 30 3211-778
  • jantos@tancsicsoh.hu
  • www.tancsics-ohaza.sulinet.hu/tmgsz/
  • 46.561605, 20.671399
  • 35 szálláshely
  • ? férőhely
  • 2.000 Ft/éj-től
  • 4.400 m-re a fürdőtől
  • 200 m-re a városközponttól

Az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium egész évben várja a szállóvendégeit. Apartmanjaink a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, korszerűek, praktikusak. Vendégeinket 5 darab 3 ágyas, fürdőszobás, konyhafülkés apartmanban tudjuk elszállásolni. Hétvégéken és tanítási szünetekben a kollégiumi szobák is kedves vendégeink rendelkezésére állna, ahol szerényebb, de rendezett körülmények között pihenhetnek.

Nemrégiben felújított kollégiumunkban egy 30 és egy 120 fős konferenciaterem is található. Projektor, hangosítás, fotó-videó szolgáltatás is igényelhető a rendezvények lebonyolításához. Hideg-meleg konyhai szolgáltatás megszervezését is vállaljuk, ellen lebonyolításához a gimnázium 120 férőhelyes ebédlője is igénybe vehető.

Szobáinkról bővebben:
– 18 darab 4 ágyas kollégiumi szoba, vizesblokk és teakonyha a folyosón, TV a társalgóban
– 8 darab 2 ágyas kollégiumi szoba fürdőszobával, teakonyha a folyosón, TV a társalgóban
– 5 darab ágyas apartman konyhával, fürdőszobával, TV-vel, internet csatlakozással

Bár a kollégium a belvárosban található, Gyopárosfürdő így sincs elérhetetlen távolságra, kb. 3 km-re vannak egymástól. Helyi járatos buszjárat megy mindennap Gyopárosfürdőre, a megálló 3 percnyi sétára található a szállástól, a Bíróság előtt. Gyopároson több program is várja az érdeklődőket, de a belvárosban is sok színes program várja a látogatókat. A Nagy Gyula Területi Múzeum, a kollégium szomszédságában várja az érdeklődőket.

Diákigazolvánnyal rendelkező vendégeink mentesülnek az idegenforgalmi adó fizetése alól. A kollégium épülete a központban, de csendes környezetben található. Bejárt a Gimnázium és a Bíróság közötti Veres József utca felől.

Minden kedves vendéget vár a Táncsics Mihály Közoktatási Intézmény Kollégiuma!

Szoba (Apartman) felszereltsége

ÁgyneműNem dohányzó szobák

Általános információk

AkadálymentesFőzési, sütési lehetőségFűtésGrill, tűzrakási lehetőségKerti bútorokNyitva: Egész évbenWiFi, szélessávú internetcsatlakozási lehetőség

Ellátás

Ellátás nélkül

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Parkolás

Parkolás zárt udvarban
Add a kedvencekhez
Adatlap nyomtatása