Hamisítatlan Alföld

Tökéletes feltöltődés, hamisítatlan alföldi nyugalom, mely felér egy időutazással abba a korba, amikor még nem kellett munkahelyi stressz miatt idegeskednünk, s nem kellett a zsúfolt városok mindennapi életének felpörgött ritmusához alkalmazkodva elhagyni a fejünket hétfőtől péntekig.

Alföld, Orosháza, GyopárosfürdőAz alföldi táj és a végtelennek tűnő puszta szépsége, a rég nem látott csillagos égbolt varázsa, az alföldi emberek korrekt közvetlensége mind a tökéletes, pihentető kikapcsolódást szolgálják a távolról érkező vendégek számára.

Orosháza az alföld vidékének ékessége, míg a határból a szem ellát, végtelen síkság, csupán a szabályos formába rendeződött, szép magyar gabonamezők törik meg változatos, hol aranyló, hol lelket nyugtató zöld színükkel a táj horizontig nyúló, utakkal barázdált mintázatát.

Bár gyönyörű az alföld, s egyre kedveltebb úti cél a magyar és külföldi vendégek körében, nincs tömegturizmus, mely a tökéletes pihenést megzavarná, nincs zsúfoltság, nincs a város zajához hasonló, állandó monotonitás, idegesítő morajlás. Csak a csend és a nyugalom.

Messze a nagyváros túlzottan lüktető életétől, messze a gazdasági, kereskedelmi ütőerek fővárosi csomópontjaitól, az alföldön a vendég megtalálja azt a féle nyugalmat, melyet anyagi értelemben is különösebben nagy áldozatok nélkül megengedhet magának. Megannyi remek szolgáltatást vehet igénybe, nagyszerű szálláshelyek közül választhat, s változatos programokat élhet meg úgy, hogy közben pénztárcáját is megkíméli. Az alföld az igényeinkre, anyagi szabadságunkra szabott, egyszersmind kiváló nyaralás élményét, emlékezetes napok, hetek eltöltésének lehetőségét kínálja számunkra.

Alföldi képek