Termál Park Kemping

5904 Gyopárosfürdő, Kisvasút u 3.
  • +36 68 512-260
  • info@gyoparosfurdo.hu
  • 46.563937, 20.630004
  • 50 szálláshely
  • 200 férőhely
  • 4.000 Ft/éj-től
  • 0 m-re a fürdőtől
  • 3.500 m-re a városközponttól

A Termál Park Kemping és a Termál Park Kemping faházak 2021. május 21-én MEGNYITOTTAK

FONTOS: fürdőnkbe belépni – beleértve ebbe a kültéri egységeket is – a hatályos rendelet értelmében 18 éves kortól csak és kizárólag ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY felmutatásával lehetséges (plasztikkártya), amely ráadásul csak személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával együtt érvényes. Papír alapú oltási igazolást sajnos nem fogadhatunk el – ha még nem érkezett meg plasztikkártyája, javasoljuk, hogy töltse le és aktiválja mobiltelefonján az “EESZT alkalmazás” nevű hivatalos állami mobilalkalmazást, mivel a mobiligazolást már elfogadhatjuk. Amennyiben Ön nem magyar állampolgár, fontos tudni, hogy a szabályok értelmében jelenleg csak román, szerb, szlovén és moldáv állampolgárokat fogadhatunk. Köszönjük megértését!

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült, a Parkfürdő uszodája mellett elhelyezkedő Gyopárosfürdői Park Kemping színvonalas szolgáltatásait a sátorozást kedvelő, valamint lakókocsival érkező vendégek vehetik igénybe, illetve 9 hőszigetelt faházunk is bérelhető.

Gyopárosfürdő a levegőből

Kempingünk akadálymentesített, 200 férőhelyes szálláshely. Lehetőséget biztosítunk szabadtéri főzésre, grill használatára, esti tábortüzes beszélgetésekhez.

Mindamellett mosási lehetőséget, tusolókat, mosdókat, felszerelt konyhát hűtővel, főzési lehetőséggel, asztalokkal és székekkel, hideg-meleg vizes mosogatóval is tudunk biztosítani a kemping területén belül.

Kis kedvenceiket is szívesen látjuk, ugyanis háziállataikat – a felelős állattartás szabályait betartva – nyugodtan behozhatják a kemping területére, a fürdő területére azonban már nem léphetnek be.

Kisgyermekes családok számára is megfelelő választás vagyunk, hiszen kerti játékainkkal a gyermekek se unatkoznak, mikor éppen nem a fürdő területén tartózkodnak, valamint a homokozóban naphosszat el tudják ütni az időt, homokvárat építve.

A nyitva tartás szezonális, rendszerint május közepétől augusztus végéig, szeptember elejéig-közepéig várjuk kedves vendégeinket.

Gyopárosfürdő uszoda a kemping mellett

Tekintettel a korlátozott számú sátor- illetve lakókocsi helyre, kérjük Önöket, hogy érkezésük előtt tájékozódjanak szabad helyeink felől. Sátor-, lakókocsi helyet nem tudunk fenntartani vendégeink részére.

Áraink 2021-ben: 
4 év alatt ingyenes a szállás és fürdőbelépés!

Kemping
40 m2 sátor/lakókocsi terület Gyógy-, Park- és Élményterasz + Szauna Park belépővel:
1-3 fő: 4 100 Ft/fő/éj
4-6 fő: 3 600 Ft/fő/éj
Lakókocsi áramhasználati díj: 1 000 Ft/éj

Idegenforgalmi adó 2021-ben is: 0 Ft/éj/fő

Összesen 9 db, 2018-ban és 2020-ban épült, nyolc személyes, komfort nélküli, zárható, hőszigetelt faház is vendégeink rendelkezésére áll – további részletek…
Faházaink kizárólag fürdőbelépővel együttesen foglalhatók:
Faház ár (max. 8 fő, az ár fürdőbelépőt nem tartalmaz): 13 000 Ft/éj
Gyógy-, Park- és Élményfürdő + Szauna Park belépő: 1 600 Ft/fő/nap
Beléptető karóra – kaució: 1 500 Ft/fő

Foglalási szándékát kérjük jelezze telefonon a +36 68 512-260-as számon vagy a info@gyoparosfurdo.hu e-mail címen.

Fizetési lehetőségeink között szerepel az átutalás, amennyiben előre lefoglalt szálláshelyét még otthonról szeretné kifizetni, illetve ha a helyszínen szeretne fizetni, akkor a készpénzes vagy bankkártyával történő fizetés áll rendelkezésükre.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket a Gyopárosfürdői Park Kempingben!

 

Általános információk

AkadálymentesFőzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségHáziállat vihetőMosási lehetőségNyitva: Szezonálisan

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásBankkártyaKészpénz

Bababarát szolgáltatások

Kerti játékok, homokozó

Parkolás

Parkolás zárt udvarban
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Add a kedvencekhez
Adatlap nyomtatása