Termál Park Kemping

5904 Gyopárosfürdő, Kisvasút u 3.
  • +36 68 512-260
  • info@gyoparosfurdo.hu
  • 46.563937, 20.630004
  • 5 szálláshely
  • 200 férőhely
  • 1.450 Ft/éj-től
  • 0 m-re a fürdőtől
  • 3.500 m-re a városközponttól

A Termál Park Kemping és a Termál Park Kemping faházak 2020. szept. 30-ig tart nyitva.

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült, a Parkfürdő uszodája mellett elhelyezkedő Gyopárosfürdői Park Kemping színvonalas szolgáltatásait a sátorozást kedvelő, valamint lakókocsival érkező vendégek vehetik igénybe, illetve 9 hőszigetelt faházunk is bérelhető.

Különösen érdemes megszállni kempingünkben, mivel a szállásdíj ára tartalmazza a Parkfürdő/Strand és Gyógyfürdő belépőt, amelynek ára 2020 nyarán felnőtteknek 2.300,- Ft/fő. Az Élményfürdő belépő különbözeti jeggyel váltható meg a kempingben kapott napi karszalag felmutatásával, ennek díja 2020 nyarán 1.200,- Ft/fő volt felnőtteknek. A Szaunparkba is külön belépőt kell vásárolni – lásd fürdőnk teljes árlistáját.

Kempingünk akadálymentesített, 200 férőhelyes szálláshely.

Lehetőséget biztosítunk szabadtéri főzésre, grill használatára, esti tábortüzes beszélgetésekhez.

Mindamellett mosási lehetőséget, tusolókat, mosdókat, felszerelt konyhát hűtővel, főzési lehetőséggel, asztalokkal és székekkel, hideg-meleg vizes mosogatóval is tudunk biztosítani a kemping területén belül.

Kis kedvenceiket is szívesen látjuk, ugyanis háziállataikat – a felelős állattartás szabályait betartva – nyugodtan behozhatják a kemping területére, a fürdő területére azonban már nem léphetnek be.

Kisgyermekes családok számára is megfelelő választás vagyunk, hiszen kerti játékainkkal a gyermekek se unatkoznak, mikor éppen nem a fürdő területén tartózkodnak, valamint a homokozóban naphosszat el tudják ütni az időt, homokvárat építve.

A nyitva tartás szezonális, rendszerint május közepétől augusztus végéig, szeptember elejéig-közepéig várjuk kedves vendégeinket.

Tekintettel a korlátozott számú sátor- illetve lakókocsi helyre, kérjük Önöket, hogy érkezésük előtt tájékozódjanak szabad helyeink felől. Sátor-, lakókocsi helyet nem tudunk fenntartani vendégeink részére.

Kemping árak 2020-ban: 
Felnőtt: 1.700,- Ft/fő/éj
Gyermek, nyugdíjas – diák: 1.300,- Ft/fő/éj
Sátorterület 2 személyre: 1.300,- Ft/éj
Sátorterület több személyre: 1.500,- Ft/éj
Lakókocsi: 1.500,- Ft/éj

Idegenforgalmi adó: 400,- Ft/fő/éj minden 18. életévet betöltött személy után. A 2020-as évben NEM KELL idegenforgalmi adót fizetni.

Összesen 9 db, 2018-ban és 2020-ban épült, nyolc személyes, komfort nélküli, zárható, hőszigetelt faház is vendégeink rendelkezésére áll – további részletek…
Ár 1-6 főig: 13.200,- Ft/éj/faház

Foglalási szándékát kérjük jelezze telefonon a +36 68 512-260-as számon vagy a info@gyoparosfurdo.hu e-mail címen.

Fizetési lehetőségeink között szerepel az átutalás, amennyiben előre lefoglalt szálláshelyét még otthonról szeretné kifizetni, illetve ha a helyszínen szeretne fizetni, akkor a készpénzes vagy bankkártyával történő fizetés áll rendelkezésükre.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket a Gyopárosfürdői Park Kempingben!

 

Általános információk

AkadálymentesFőzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségHáziállat vihetőMosási lehetőségNyitva: Szezonálisan

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásBankkártyaKészpénz

Bababarát szolgáltatások

Kerti játékok, homokozó

Parkolás

Parkolás zárt udvarban
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Add a kedvencekhez
Adatlap nyomtatása