Nyitvatartás

Orosháza-Gyopárosfürdő

5904 Gyopárosfürdő, Fasor utca 3.
Telefon: +36-68/512-260
E-mail: info@gyoparosfurdo.hu

Főpénztár:
2022.09.05-TŐL ZÁRVA. Belépés a gyógyászati pénztárnál.

Gyógyászati kezelések:
NYITVA

Gyógymedencék:
1 beltéri + 1 kültéri:
H-P: 08:00-20:00*
Sz: 10:00-24:00*
V: 10:00-20:00*

Gyógyászati szauna kabin:
H-P: 10:00-20:00

Szaunapark:
2022. szeptember 20-tól:
Hétfőtől péntekkig zárva tart
Sz: 10:00-24:00* (éjszakai fürdőzés)
V: 10:00-20:00*

*a medencék/szaunakabinok a zárást megelőzően 30 perccel zárnak!

Parkfürdő és uszoda
ZÁRVA

Élményfürdő kültéri medencék:
ZÁRVA

Élményfürdő beltéri medencék:
Az Élményfürdő 4 beltéri medencéje további értesítésig zárva marad.

Termál Park kemping és faházak
NYITÁS MÁJUSBAN

Erdei Faház kemping
2023-BAN ZÁRVA

Dotto kisvonat:
A Dotto kisvonat szeptember végéig már csak hétvégenként közlekedik. Részletes menetrend…

Gyopárosfürdő, üzletek, hivatalok és szórakozóhelyek nyitvatartása.

Gyopárosfürdő az év minden napján nyitva áll a fürdőzni vagy pihenni vágyó vendégek számára, ráadásul szombaton meghosszabbított nyitvatartással, egészen késő estig!

Az orosházi szórakozóhelyek, üzletek nyitvatartása inkább igazodik egy kisváros megszokott életéhez, mint egy nagyváros pörgéséhez, ennek ellenére elmondható, hogy nem a tyúkokkal fekszenek a helyiek.

Annál is inkább, mivel a népszerű szórakozóhelyek hétvégén addig tartanak nyitva, ameddig a buli tart, ebben pedig nincs hiány, többnyire hajnalig tartanak a rendezvények a Bla-Blában, Koccintóban, Annóban és a többi szórakozóhelyen. A sörözők, kávézók, éttermek, gyorsétkezdék általános zárási időpontja tíz óra, de sok hely marad nyitva éjfélig, sőt hétvégén még tovább. Nonstop pubok, sörözők is akadnak a városban, így az álmatlanságban szenvedőknek nem kell attól tartaniuk, hogy hajnalban nem tudnak elugrani egy italra.

A hivatalok, üzletek, egyéb szolgáltató szervezetek nyitvatartása megoszlik. A legnagyobb üzletláncok helyi boltjai nyolckor, illetve tízkor zárnak, de akad olyan éjjel-nappali üzlet is, amely folyamatosan várja a vásárlóit. Több szaküzlet délben egy-két órás ebédszünetet tart, ilyenkor zárva vannak a boltok.

A bankok, biztosítók, hivatalok nyitvatartási rendje nem tér el az országostól, így elsősorban munkaidőben fogadják ügyfeleiket. Az orosházi polgármesteri nyitvatartásáról a város hivatalos weboldalán található további információ: orosházi polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje.