Nyitvatartás

Orosháza-Gyopárosfürdő

5904 Gyopárosfürdő, Fasor utca 3.
Telefon: +36-68/512-260
E-mail: info@gyoparosfurdo.hu

2021 ŐSZ

Fürdőnk 2021 szeptemberében átállt az őszi-téli üzemre, erről további részleteket itt talál.

Egész évben nyitva tartó medencéink
Ősszel és télen 2 beltéri és 2 meleg gyógyvízzel töltött kültéri medencével várjuk kedves vendégeinket. Nyitva tart a Gyógyfürdő fedett termálmedencéje, az Élményfürdő beltéri gyermekmedencéje, valamint a kültéri gyógymedence, továbbá az Élményterasz kültéri masszázsmedencéje: lásd térkép.

Gyógyászati kezelések:
NYITVA

Parkfürdő, uszoda
ZÁRVA. Nyitás 2022 májusában.

Gyógymedencék:
NYITVA
H-V: 08:00-20:00*

Élményfürdő kültéri medencék:
A kültéri masszázsmedence kivételével zárva, nyitás 2022 májusában.

Élményfürdő beltéri medencék:
Az Élményfürdő 4 beltéri medencéjéből három 2021 őszén zárva tart.

Szaunapark:
NYITVA
H-P: 12:00-20:00*
Sz: 10:00-24:00* (éjszakai fürdőzés)
V: 10:00-20:00*

*a medencék/szaunakabinok a zárást megelőzően 30 perccel zárnak!

Termál Park kemping és faházak
Zárva. Nyitás 2022 májusában.

Erdei Faház kemping
Zárva. Nyitás 2022 májusában.

Dotto kisvonat:
Legközelebb 2022 tavaszán közlekedik. Részletes menetrend…

Gyopárosfürdő, üzletek, hivatalok és szórakozóhelyek nyitvatartása.

KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL: fürdőnk korlátozások nélkül látogatható, szolgáltatásaink igénybevételéhez védettségi igazolvány NEM SZÜKSÉGES.

Gyopárosfürdő az év minden napján nyitva áll a fürdőzni vagy pihenni vágyó vendégek számára, ráadásul szombaton meghosszabbított nyitvatartással, egészen késő estig!

Az orosházi szórakozóhelyek, üzletek nyitvatartása inkább igazodik egy kisváros megszokott életéhez, mint egy nagyváros pörgéséhez, ennek ellenére elmondható, hogy nem a tyúkokkal fekszenek a helyiek.

Annál is inkább, mivel a népszerű szórakozóhelyek hétvégén addig tartanak nyitva, ameddig a buli tart, ebben pedig nincs hiány, többnyire hajnalig tartanak a rendezvények a Bla-Blában, Koccintóban, Annóban és a többi szórakozóhelyen. A sörözők, kávézók, éttermek, gyorsétkezdék általános zárási időpontja tíz óra, de sok hely marad nyitva éjfélig, sőt hétvégén még tovább. Nonstop pubok, sörözők is akadnak a városban, így az álmatlanságban szenvedőknek nem kell attól tartaniuk, hogy hajnalban nem tudnak elugrani egy italra.

A hivatalok, üzletek, egyéb szolgáltató szervezetek nyitvatartása megoszlik. A legnagyobb üzletláncok helyi boltjai nyolckor, illetve tízkor zárnak, de akad olyan éjjel-nappali üzlet is, amely folyamatosan várja a vásárlóit. Több szaküzlet délben egy-két órás ebédszünetet tart, ilyenkor zárva vannak a boltok.

A bankok, biztosítók, hivatalok nyitvatartási rendje nem tér el az országostól, így elsősorban munkaidőben fogadják ügyfeleiket. Az orosházi polgármesteri nyitvatartásáról a város hivatalos weboldalán található további információ: orosházi polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje.