Nyitvatartás

Orosháza-Gyopárosfürdő

5904 Gyopárosfürdő, Fasor utca 3.
Telefon: +36-68/512-260
E-mail: info@gyoparosfurdo.hu

BŐVÍTETT HÚSVÉTI NYITVATARTÁS

Gyógyászati kezelések:
NYITVA

Gyógymedencék:
1 beltéri + 1 kültéri medence egész évben nyitva
H-P: 08:00-20:00*
Sz: 10:00-24:00*
V: 10:00-20:00*

Szaunapark:
H-P: ZÁRVA
Sz: 10:00-24:00* (éjszakai fürdőzés)
V: 10:00-20:00*

2023.09.04-től kezdődően az Szaunapark hétköznapokon zárva tart, helyette a gyógyászati részlegen lévő 1 db nagyméretű finn szauna kabin üzemel.

*a medencék/szaunakabinok a zárást megelőzően 30 perccel zárnak!

Parkfürdő és uszoda
2024 májusáig ZÁRVA

Élményfürdő kültéri medencék:
2024 májusáig ZÁRVA

Élményfürdő beltéri medencék:
3 medence 2024 májusáig ZÁRVA. A zárt gyermekmedencét hétvégenként megnyitjuk.

Termál Park kemping és faházak
2024 májusáig ZÁRVA

Erdei Faház kemping
2024 májusáig ZÁRVA

Dotto kisvonat:
2024 májusáig ZÁRVA

Gyopárosfürdő, üzletek, hivatalok és szórakozóhelyek nyitvatartása.

Gyopárosfürdő az év minden napján nyitva áll a fürdőzni vagy pihenni vágyó vendégek számára, ráadásul szombaton meghosszabbított nyitvatartással, egészen késő estig!

Az orosházi szórakozóhelyek, üzletek nyitvatartása inkább igazodik egy kisváros megszokott életéhez, mint egy nagyváros pörgéséhez, ennek ellenére elmondható, hogy nem a tyúkokkal fekszenek a helyiek.

Annál is inkább, mivel a népszerű szórakozóhelyek hétvégén addig tartanak nyitva, ameddig a buli tart, ebben pedig nincs hiány, többnyire hajnalig tartanak a rendezvények a Bla-Blában, Koccintóban, Annóban és a többi szórakozóhelyen. A sörözők, kávézók, éttermek, gyorsétkezdék általános zárási időpontja tíz óra, de sok hely marad nyitva éjfélig, sőt hétvégén még tovább. Nonstop pubok, sörözők is akadnak a városban, így az álmatlanságban szenvedőknek nem kell attól tartaniuk, hogy hajnalban nem tudnak elugrani egy italra.

A hivatalok, üzletek, egyéb szolgáltató szervezetek nyitvatartása megoszlik. A legnagyobb üzletláncok helyi boltjai nyolckor, illetve tízkor zárnak, de akad olyan éjjel-nappali üzlet is, amely folyamatosan várja a vásárlóit. Több szaküzlet délben egy-két órás ebédszünetet tart, ilyenkor zárva vannak a boltok.

A bankok, biztosítók, hivatalok nyitvatartási rendje nem tér el az országostól, így elsősorban munkaidőben fogadják ügyfeleiket. Az orosházi polgármesteri nyitvatartásáról a város hivatalos weboldalán található további információ: orosházi polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje.