Hírek

Nyitás június 13-án

A kormány április végi döntése értelmében nyithatnak a vidéki szabadtéri strandok, így 2020. június 13-án, szombaton újra kinyitjuk fürdőnket a strandokra vonatkozó szabályozások, valamint az egészségügyi előírások messzemenő figyelembe vételével.

Megnyitjuk a Parkfürdőt, az uszodát és az élményterasz kültéri medencéit kedves látogatóink előtt, így egy közel 10 hektáros területen, 5 kültéri medencével és élménycsúszdával várjuk kedves vendégeinket. Élményfürdőnk, Gyógyfürdőnk benti medencéi, Szaunaparkunk, valamint egyes medencéink azonban zárva lesznek. Bővebben: Nyitás június 13-án

2020. május 6.
Új faházak a Kempingben

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült Park Kemping – vagy más néven Termál Kemping –  népszerű választás a kempingezők körében, gyakori látvány itt a holland és német rendszám is. Bővebben: Új faházak a Kempingben

2020. május 6.
Koronavírus tájékoztató

Az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő Parkfürdője és az Élményfürdő kültéri terasza előreláthatólag 2020. június 13-án, szombaton megnyit. Élményfürdőnk, Gyógyfürdőnk benti medencéje, továbbá Szaunaparkunk továbbra is zárva tart.

Dávid Zoltán, Orosháza város polgármestere a koronavírus magyarországi terjedése miatt 2020. március 15-én elrendelte a Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő teljes körű bezárását, valamennyi szolgáltatás szüneteltetését.

A kijárási korlátozás 2020. május 4-én léptetett enyhítéséhez igazodva Parkfürdőnk, továbbá Élményfürdőnk kültéri teraszát előreláthatólag 2020. június 13-án, szombaton megnyitjuk a látogatók előtt. Élményfürdőnk, Gyógyfürdőnk benti medencéje, továbbá Szaunaparkunk továbbra is zárva tart.

Bővebben: Koronavírus tájékoztató

2020. május 6.
Felújítások fürdőnkben

Fürdőnk a koronavírus okozta járványhelyzet miatt 2020 márciusában ugyan átmenetileg bezárta kapuit, azonban ez a kényszerű pihenő egyben olyan felújítási munkákra is lehetőséget nyújt, amelyekre az üzemszerű működés mellett nem lenne lehetőségünk. Bővebben: Felújítások fürdőnkben

2020. március 23.
ZÁRVA TARTUNK MÁRC. 17-TŐL

Az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő 2020. március 17-étől VISSZAVONÁSIG ZÁRVA TART!

Dávid Zoltán, Orosháza város polgármestere a koronavírus magyarországi terjedése miatt 2020. március 15-én a fenti határidővel elrendelte a Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő teljes körű bezárását, valamennyi szolgáltatás szüneteltetését. A zárással kapcsolatos részletes információkat itt találhatja meg.
Bővebben: ZÁRVA TARTUNK MÁRC. 17-TŐL

2020. március 15.
Advent Orosházán 2019. dec. 1-22.

2019. december 1-én indul és egészen december 22-ig várja látogatóit az Orosházi advent rendezvénysorozat, ahol Karácsonyi vásárral és Betlehemmel, jótékonysági Mikulásfutással, vasárnaponként pedig gyertyagyújtással és színpadi programokkal kedveskedünk minden látogatónknak.
Bővebben: Advent Orosházán 2019. dec. 1-22.

2019. november 27.
Dotto-vonat: nov. 3-án utoljára

2019 novemberének első három napján, azaz pénteken, szombaton és vasárnap utazhat utoljára az orosházi Főtér és a Gyopárosfürdő Fürdő főbejárat között közlekedő Dotto-kisvonattal, amely ezt követően jól megérdemelt téli álomra szenderül és legközelebb csak 2020 tavaszán tér vissza.

Bővebben: Dotto-vonat: nov. 3-án utoljára

2019. október 31.
Szaunázók Hétvégéje Gyopároson

Tavaly nagy sikerrel szervezte meg a Szaunázók hétvégéjét a Magyar Fürdőszövetség. Az új kezdeményezés elnyerte a fürdőlátogatók tetszését, így idén is tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői, köztük Orosháza-Gyopárosfürdő. Az országos szezonnyitó szauna programokat 2019. október 5-6. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók.

Bővebben: Szaunázók Hétvégéje Gyopároson

2019. október 3.