Hírek

Alkotói pályázat gyermekeknek

Nyári kalandok Gyopárosfürdőn névvel az Oros-Projekt Kft. alkotói pályázatot hirdet gyermekeknek három korcsoportban, óvodások, alsó és felső tagozatos általános iskolások részére. Téma: rajzold le vagy fesd le legjobb gyopárosfürdői élményedet.

Az alkotás mérete: A4
Beadási határidő: 2022. augusztus 31.

A leadott alkotás hátoldalán kérjük feltüntetni: név, óvoda/iskola (osztály), szülők neve és elérhetősége.

A pályamunka leadható személyesen a Tourinform Irodában (5900 Orosháza, Mikszáth u. 2.) hétköznaponként 8:00-16:00 óra között, vagy postán (Oros-Projekt Kft., 5900 Orosháza, Pf. 289). A borítékon kérjük feltüntetni: “Nyári kalandok Gyopárosfürdőn”.

Az alkotásokat szakértői zsűri értékeli és díjazza.

2022. augusztus 2.
Védettségi igazolvány: nem szükséges többé!

Várjuk Önt fürdőnkben, az egyedülálló adottságokkal rendelkező Gyopárosfürdőn. Fürdőnk egy 10 hektáros, zöld parkban terül el, így kényelmesen és biztonságosan strandolhat 8 kültéri medencénk egyikében, közel 2.200 m2 vízfelületen, de emellett Gyógyfürdőnk beltéri medencéjét is igénybe veheti, sőt akár szaunázhat is egyet 10 kabinos Szaunaparkunkban. Bővebben: Védettségi igazolvány: nem szükséges többé!

2021. június 22.
Hőségriadó, irány Gyopáros!

2021. június 21. és 25. között rekordközeli, akár a 40 fokot is elérő hőmérséklet várható az Alföldön. Örömmel várjuk Önöket Orosháza-Gyopárosfürdőn, ahol 8 kültéri medencével és közel 2.200 nm szabadtéri vízfelülettel várjuk kedves vendégeinket, emellett a Gyógyfürdő beltéri medencéje, valamint Szaunaparkunk is elérhető. Bővebben: Hőségriadó, irány Gyopáros!

2021. június 21.
Zárva marad Élményfürdőnk beltéri része

Sajnálattal tudatjuk kedves Vendégeinkkel, hogy az Élményfürdő összesen 4 medencéjéből egyedül a gyermekmedence tart nyitva, a további 3 beltéri élménymedencét további értesítésig bezártuk.

A lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás, amelyre a fürdő felújításakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet teljes cseréjét teszi szükségessé, csak ezt követően, várhatóan a 2023-as szezonban történhet meg az élménymedencék újranyitása.

Bővebben: Zárva marad Élményfürdőnk beltéri része

2021. június 17.
Csúszda és medence üzemszünet jún. 18-ig

Fürdőnk tetőszerkezetének felújítása közben nem várt problémákkal szembesültünk, így sajnálattal tudatjuk kedves látogatóinkkal, hogy az Élményfürdő teraszának kültéri masszázsmedencéjét (térképen lásd 6.) is le kell zárnunk június 14. és 18. között, továbbá a kültéri csúszdás medencébe (térképen lásd 5.) vezető óriáscsúszda is csak június 18-tól vehető használatba – maga a medence viszont használható ebben az időszakban is. Bővebben: Csúszda és medence üzemszünet jún. 18-ig

2021. június 9.
Élményfürdő menetrend

A COVID-járvány miatti kényszerű zárás idején nagyszabású felújításokba kezdtünk fürdőnkben, amelynek egyik legfontosabb része Élményfürdőnk fa tetőszerkezetének felújítása volt. A munka befejezését erre a hétre terveztünk, a záró munkafázis során azonban előre nem látható nehézségekkel szembesültünk. Bővebben: Élményfürdő menetrend

2021. június 8.
Romániából is szabad a belépés!

Május 22-től újra várjuk kedves román vendégeinket fürdőnkbe. FONTOS: fürdőnkbe belépni – beleértve ebbe a kültéri egységeket is – a vonatkozó rendeletek értelmében jelenleg csak és kizárólag ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY és személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával lehetséges. Bővebben: Romániából is szabad a belépés!

2021. május 30.
NYITVA A FÜRDŐNK

Fürdőnk 2022-ben is korlátozások nélkül látogatható. Az aktuális rendelkezések értelmében védettségi igazolvány sem szükséges, sem a beltéri, sem a kültéri medencék vagy egyéb szolgáltatások igénybevételéhez. Bővebben: NYITVA A FÜRDŐNK

2021. április 28.
Kültéri csúszda üzemszünet 2021.05.31-06.10

2021.05.31-én hétfőtől előreláthatólag 10 napig az élményfürdő kültéri (zöld) csúszdája karbantartási munkák miatt nem üzemel. Az érkező medence üzemelését nem érinti a csúszda leállása.

Megértésüket köszönjük!

2021. április 27.
1 / 1112345678910...»