Strandolás Gyopárosfürdőn

A csobbanás, a mártózás, a víz simogatóan hűsítő érzése, a labdázás a kristálytiszta medencében, a csinos, bikinis lányok, az izmos fiúk, a zene és a jó hangulat mind a nyári strandolás „velejárói”.

Az Orosházára érkező vendégeknek, családok és baráti társaságoknak, fiataloknak és kicsit idősebbeknek ezek a dolgok kivétel nélkül megadatnak, hiszen Gyopárosfürdő gyönyörű, húszhektáros parkerdőben elterülő strandja az előbbiek mindegyikét kínálja számukra.

A gyopárosi fürdőkomplexum a strandolás megszállottjainak Mekkája: minden feltétel adott egy-egy kellemes hétvége, de akár egy hosszabb nyaralás eltöltéséhez is úgy, hogy közben egy percig sem unatkozik a vendég.

A sportolni vagy csak ellazulni vágyó felnőtteket 50 méteres sportmedence várja, míg a fiatalok feszített víztükrű élménymedencében, az egészen kicsik pedig gyermek-élménymedencében szórakozhatnak – mindezt ráadásul a zöldben, a természet közelségében. Emellett több termál és gyógyvizes medence segíti az egészségjavító fürdőzést.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók sem fognak unatkozni: a tavon csónakázni és vízibiciklizni lehet, de játékra, mozgásra csábít a strandkézilabda- és strandröplabdapálya, valamint a füves focipálya is. A parkfürdőben emellett nyaranta rendszeresek a programok, koncertek és egyéb rendezvények.

Ha mindezek ellenére mégis elunnánk magunkat, akkor pedig csak néhány lépés és máris bent vagyunk a 6000 négyzetméteres, modern élményfürdőben.

Gyopárosi parkfürdő és strand képekben

Képek – 50 méteres sportmedence a parkfürdőben