Fürdőzés Gyopároson

Élményfürdőnk beltéri medencéi technikai problémák miatt tartósan zárva maradnak. Megértésüket köszönjük!

A 6000 négyzetméteren elterülő, 4-csillagos gyopárosi fürdőkomplexumban valóban élmény a fürdőzés. Az év minden napján nyitva tartó élményfürdő évszaktól függetlenül, télen és nyáron egyaránt remek kikapcsolódást, relaxáló pihenést vagy éppen önfeledt szórakozást nyújt. Ha már itt vagyunk, érdemes kipróbálni az éjszakai fürdőzést – az élményfürdő egyes hétvégi napokon ugyanis egészen késő éjszakáig nyitva tart.

Gyopárosfürdő egyszerre kínálja a romantikus, meghitt napok eltöltésének, a család közös nyaralásának vagy éppen a bulizni vágyó fiatalok szórakozásának lehetőségét úgy, hogy közben egyik a másik köreit abszolút nem zavarja. A hatalmas területen elnyúló fürdőben jól megférnek egymás mellett az eltérő igényekkel érkező vendégek, s mind megtalálják a számukra legmegfelelőbb élmények forrását.

Az élményfürdőben négy beltéri (jelenleg zárva) és számos kültéri medence, óriáscsúszda, valamint vízi élményelemek valóságos tárháza gondoskodik arról, hogy a vendégek valóban kipihenten, megújulva, élményekkel feltöltődve térjenek vissza otthonaikba.

Képek a gyopárosi élményfürdőről