Zárva marad Élményfürdőnk beltéri része

Sajnálattal tudatjuk kedves Vendégeinkkel, hogy az Élményfürdő összesen 4 beltéri medencéjéből 3 a 2023-as szezonban is zárva marad.

A lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás, amelyre a fürdő felújításakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet teljes cseréjét teszi szükségessé, csak ezt követően, várhatóan a 2024-es szezonban történhet meg az élménymedencék újranyitása.

Az Élményfürdő beltéri medencéin kívül MINDEN MÁS szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Orosháza-Gyopárosfürdőn. Természetesen évszaknak megfelelően elérhetők a Szaunapark szolgáltatásai is, sőt a közkedvelt Szaunszeánszok is újra látogathatók. Szombatonként ráadásul a Szaunapark és egyes medencéink éjfélig nyitva tartanak, ráadásul napi belépővel nem is kell többet fizetni az éjszakai fürdőzésért.

Gyopárosfürdő-Orosháza 2021.

Miért nem nyit ki az Élményfürdő beltéri része?

A COVID-járvány miatti kényszerű üzemszünet idején felújításokba kezdtünk fürdőnkben, amelynek egyik legfontosabb része az élményfürdő fa tetőszerkezetének részleges felújítása volt. A munka befejezését 2021 júniusának elejére terveztünk, a záró munkafázis során azonban olyan, előre nem látható, eredeti kivitelezési konstrukciós problémákra derült fény, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos nyitást és újabb beruházást igényelnek. Az élményfürdő beltéri részének újra nyitásához elengedhetetlen felújításról egyeztettünk a városvezetéssel, jelenleg az ehhez kapcsolódó komplex fejlesztés előkészítése folyik.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!
Orosháza-Gyopárosfürdő Csapata