Élményfürdőnk várhatóan 2024 júliusának végén nyit újra

Már csak néhány hét, és egy hosszú felújítást követően, várhatóan 2024 júliusának végén újra megnyílik az Élményfürdő 3 lezárt beltéri medencéje, valamint a kültéri Élményterasz – kövesse oldalunk Nyitvatartás részét vagy Facebook-oldalunkat a pontos dátumért.

A lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás volt, amelyre a fürdő felújításakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet teljes cseréjét tette szükségessé, amely munkákat elkezdtük, így az Élményfürdő beltéri medencéi terveink szerint várhatóan 2024 júliusában nyílnak meg, természetesen az Élményterasz kültéri medencéivel együtt.

Az Élményfürdő beltéri és kültéri medencéin kívül MINDEN MÁS szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Orosháza-Gyopárosfürdőn. Május és szeptember között nyitva tart a Parkfürdő, az év szinte összes napján elérhető a gyógyfürdő kültéri és beltéri termálmedencéje és természetesen évszaknak megfelelően elérhetők a Szaunapark szolgáltatásai is, sőt a közkedvelt Szaunszeánszok is látogathatók. Szombatonként ráadásul a Szaunapark és egyes medencéink éjfélig nyitva tartanak, ráadásul napi belépővel nem is kell többet fizetni az éjszakai fürdőzésért.

Gyopárosfürdő-Orosháza 2021.

Miért nem nyit ki az Élményfürdő beltéri része?

A COVID-járvány miatti kényszerű üzemszünet idején felújításokba kezdtünk fürdőnkben, amelynek egyik legfontosabb része az élményfürdő fa tetőszerkezetének részleges felújítása volt. A munka befejezését 2021 júniusának elejére terveztünk, a záró munkafázis során azonban olyan, előre nem látható, eredeti kivitelezési konstrukciós problémákra derült fény, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos nyitást és komoly beruházást igényeltek. A munkát elkezdtük, annak várható lezárása 2024 júliusára tehető, ekkor tervezzük újra megnyitni az Élményfürdő összes medencéjét.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!
Orosháza-Gyopárosfürdő Csapata