Zárva marad Élményfürdőnk beltéri része

Sajnálattal tudatjuk kedves Vendégeinkkel, hogy az Élményfürdő összesen 4 beltéri medencéjéből 3 várhatóan 2024 májusáig zárva tart, míg az Élményfürdő zárt gyermekmedencéjét hétvégenként nyitjuk csak ki.

A lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás, amelyre a fürdő felújításakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet teljes cseréjét tette szükségessé, amely munkákat elkezdtük, így az Élményfürdő beltéri medencéi terveink szerint a 2024-es szezonkezdésre időzítve, várhatóan 2024 májusában nyílnak meg, természetesen az Élményterasz kültéri medencéivel együtt.

Az Élményfürdő beltéri medencéin kívül MINDEN MÁS szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Orosháza-Gyopárosfürdőn. Május és szeptember között nyitva tart a Parkfürdő és az Élményfürdő teraszán található 3 élménymedence, az év szinte összes napján elérhető a gyógyfürdő kültéri és beltéri termálmedencéje és természetesen évszaknak megfelelően elérhetők a Szaunapark szolgáltatásai is, sőt a közkedvelt Szaunszeánszok is látogathatók. Szombatonként ráadásul a Szaunapark és egyes medencéink éjfélig nyitva tartanak, ráadásul napi belépővel nem is kell többet fizetni az éjszakai fürdőzésért.

Gyopárosfürdő-Orosháza 2021.

Miért nem nyit ki az Élményfürdő beltéri része?

A COVID-járvány miatti kényszerű üzemszünet idején felújításokba kezdtünk fürdőnkben, amelynek egyik legfontosabb része az élményfürdő fa tetőszerkezetének részleges felújítása volt. A munka befejezését 2021 júniusának elejére terveztünk, a záró munkafázis során azonban olyan, előre nem látható, eredeti kivitelezési konstrukciós problémákra derült fény, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos nyitást és komoly beruházást igényeltek. A munkát elkezdtük, annak várható lezárása 2024 májusára tehető, ekkor tervezzük újra megnyitni az Élményfürdő összes medencéjét.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!
Orosháza-Gyopárosfürdő Csapata