Éjszakai élet Orosházán

Nagyvárosi éjszakai életről nem igazán beszélhetünk Orosházán, ám pénteken és szombaton azért megmozdul a város.

Gyopároson érdemes legalább egyszer kipróbálni az éjszakai fürdőzést – egyes hétvégi napokon az élményfürdő egészen késő estig nyitva tart – de rendszeresen tartanak rendezvényeket, bulikat is a fürdőben.

Orosházán főként a belvárosban – különösen a 2013-ban megújult, és a város új közösségi központjává váló Főtéren – kiülős helyek sora várja a vendégeket, hogy egy kellemes kávé, üdítő, sör vagy bor, illetve akár egy vacsora mellett élvezzék a pihenést.

Ha aktív szórakozásra vágyunk, többféle lehetőség közül választhatunk, sőt a bevállalósabbak akár végig is járhatják a kínálkozó lehetőségeket. Alapozáshoz ajánjuk az Amadeus kávéházat és Geli’s Bár és Sörkertet a Főtéren vagy a Gösser sörözőt, majd egy rockkoncert kedvéért ellátogathatunk az Annóba, mely egy kissé kiesik ugyanis a városközpontból, de mint más helyütt említettük, számos taxiszolgáltatás áll rendelkezésünkre.

Koncert után általában nem halkul el a zene, de ha kíváncsiak vagyunk az elektronikus tánczenei színtér aktuális sztárjaira, irány a Bla-Bla, mely korábbi nevével ellentétben nem az ördögtől van: egy nagyon kulturált szórakozóhelyről van szó a Táncsics utcán, ahol mind a biztonság, mind a fogyasztóvédelmi szabályok betartása magas szinten áll, így akár hajnalig rophatjuk.

Ekkorra már természetesen nyitva a piac, mivel mással zárhatunk egy mozgalmas éjszakát, mint egy jó reggelivel, például lángossal vagy egy jókora adag friss sült kolbásszal.

Képek – éjszakai élet Orosházán és Gyopárosfürdőn