Megújult Főtér

Az Orosházi Nyár 2019 rendezvénysorozat részeként 2019. május 18. és szeptember 14. között számos koncerttel és egyéb rendezvénnyel várjuk Önt a Főtéren – További részletek

A hányattatott sorsú Hotel Alföld helyén vadonatúj Főtér épült fel Orosháza központjában, melyet 2013-ban adtak át a helyiek és az ide látogatók nagy örömére.

Míg a viharvert szálló mellett nem szívesen időzött az ember, a parkos, fás és csobogókkal, szökőkutakkal gazdagon díszített Főtéren aktív közösségi élet indult meg – ezt tovább segítendő a helyi TDM-szervezet rendszeresen kisebb és nagyobb rendezvényeket, programokat szervez a főtérre, elsősorban a nyári hónapokban és karácsony környékén.

Az új Főtéren ráadásul ehetünk, kávézhatunk vagy akár egy hűsítő sört is felhajthatunk a napernyők árnyékában – itt találjuk a késő estig nyitva tartó, kültéri asztalokkal gazdagon felszerelt Amadeus Kávézót, vagy az ugyancsak kiülési lehetőségekkel és kerthelyiséggel rendelkező Geli’s Bár és Sörkertet.

Az új Főtér jelképéről, az Üveg körtefáról itt talál további információt, míg a Főtér történetéről és megújításáról itt olvashat bővebben.

Főtér képek

Főtér térkép