Reumatikus bántalmak terápia

A nehezen mozgó, fájdalmas ízületek hátterében gyakran Rheumatoid arthritis húzódik, amelynek tüneteire a Gyopárosi Gyógyfürdő reumatikus bántalmak terápiája enyhülést biztosíthat.

A reumatikus panaszokat egy autoimmun betegség, a Rheumatoid arthritis okozza, amely elsősorban a kis-ízületeket, ritkán nagyobb ízületeket támadja meg.

Milyen tünetei lehetnek a reumatikus bántalmaknak?

A reumatikus ízületek gyulladása súlyos károsodáshoz vezet, ami fájdalommal, mozgáskorlátozottsággal társul. A gerincérintettség a fájdalmas gyulladás mellett az I. nyaki csigolya instabilitásával járhat, ami életveszélyes állapotot jelenthet.

Tudta Ön?

A gyopárosi reumatikus bántalmak terápia 7, 10 vagy 14 napos formában érhető el. Ráadásul kezeléseink NEAK által támogatott formában is elérhetők (meghatározott feltételek teljesülése esetén), így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat. A fürdőnkben működő fürdőorvosi rendelésen biztosítjuk Önnek a szükséges szakorvosi vizsgálatot és beutalót. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a gyopárosi reumatikus bántalmak terápia célja?

A kezelések alkalmával a célunk a mozgásbeszűkülés, fájdalom, illetve gyulladás mérséklése, az ízületek deformitásának megakadályozása.

Kinek javasoljuk a gyopárosi reumatikus bántalmak terápia csomagot?

A terápiás csomagot azoknak a vendégeknek ajánljuk felvenni akiknél már jelentkeztek reumatikus panaszok, illetve orvosilag diagnosztizált Rheumatoid arthritis-ük van. A betegség akut gyulladásos fázisában a terápia ellenjavallott!!!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS FOGLALÁS

A terápia részletes leírását, a kedvezményes árakat és a további tudnivalókat a Terapia-gyoparos.hu weboldalon találja meg, az alábbi linkek egyikére kattintva:

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosfürdő HD imázsfilm (2017)

Gyopárosfürdő képek

Élmény- és gyógyfürdő képek

Szaunapark képek

Parkfürdő és strand képek