Lágyrész sérülések terápia

Kisebb sérülés (zúzódás, rándulás, húzódás) mindenkivel előfordulhat, ha egy kisebb baleset éri, amelyre a Gyopárosi Gyógyfürdő Lágyrész sérülések terápiája megfelelő kezeléseket biztosít Önnek.

A lágyrészek sérüléseikor meghúzódhatnak az izmok, a szalagok, illetve túlterhelhetjük az ízületeket. Bár egy ilyen baleset apróság is lehet, gyakran mégis hasznosnak bizonyulhat, ha szakértő segítség áll a rendelkezésre, aki segít a funkció mihamarabbi helyreállításában.

Milyen panaszok léphetnek fel a lágyrész sérülések következtében?

A panaszok közé tartozik az érintett izmok, szalagok, lágy részek fájdalma, duzzanata, ezáltal az érintett terület mozgásának beszűkülése ill. mozgásfunkció lecsökkenése.

Tudta Ön?

A gyopárosi lágyrész sérülések terápia 7 vagy 10 napos formában érhető el. Ráadásul kezeléseink NEAK által támogatott formában is elérhetők (meghatározott feltételek teljesülése esetén), így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat.

A fürdőnkben működő fürdőorvosi rendelésen biztosítjuk Önnek a szükséges szakorvosi vizsgálatot és beutalót. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a gyopárosi lágyrész sérülések terápia célja?

Terápiás cél a fájdalom csökkentése, a duzzanat mérséklése, a mozgásbeszűkülés megelőzése/oldása, esetlegesen a véraláfutás felszívódásának elősegítése.

Kinek javasoljuk a gyopárosi lágyrész sérülések terápia csomagot?

A terápiás csomagot a kisebb sérülésekből eredő, fent említett tünetek megléte esetén ajánljuk felvenni.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS FOGLALÁS

A terápia részletes leírását, a kedvezményes árakat és a további tudnivalókat a Terapia-gyoparos.hu weboldalon találja meg, az alábbi linkek egyikére kattintva:

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosfürdő HD imázsfilm (2017)

Gyopárosfürdő képek

Élmény- és gyógyfürdő képek

Szaunapark képek

Parkfürdő és strand képek