Stresszoldó terápia

Álmatlanság gyötri? Gyakran ingerült? Problémák vannak a teljesítőképességével vagy a koncentrálással? – Többek között ezekre a problémákra is segítséget nyújthat a Gyopárosi Gyógyfürdő stresszterápiája.

A menedzserbetegség lényege a krónikus stressz fennállása, a krónikus stressz ellen való cselekvőképesség csökkenése, aminek következtében változatos, gyakran szervi eltérésre nem visszavezethető tünetek alakulnak ki.

Mik a stresszbetegség tünetei?

Kezdetben a hangulati élet zavarai tapasztalhatók: fáradékonyság, nagyfokú fáradtság érzés, ingerültség, hirtelen hangulatváltozások, dühkitörések. Gyakori az alvászavarok jelentkezése. A teljesítőképesség csökkenése tovább emeli a stressz szintjét, hiszen az eredmények megtartása további energiák befektetését igényli. Gyakran definitív pszichiátriai kórképek alakulhatnak ki (szorongás, depresszió, pánik szindróma, kényszeres cselekvések). A szervi tünetek megjelenhetnek fej- és/vagy hátfájás, izomfeszültség, hajhullás formájában.

Tudta Ön?

A gyopárosi stresszoldó terápia 7 napos formában érhető el. Ez a kezelésünk a NEAK által támogatott formában is elérhető (meghatározott feltételek teljesülése esetén), így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat. A fürdőnkben működő fürdőorvosi rendelésen biztosítjuk Önnek a szükséges szakorvosi vizsgálatot és beutalót. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a gyopárosi stresszoldó terápia célja?

A terápiák során nagy hangsúlyt fektetünk a stresszoldásra, az aktív pihenés biztosítására, valamint a meglévő energiák felépülésre, feltöltődésre történő összpontosítására.

Kinek javasoljuk a gyopárosi stresszoldó terápia csomagot?

A csomagot azoknak a vendégeknek javasoljuk akik a hétköznapjaik során gyakran vannak kitéve nagyfokú leterheltségnek, stressznek, valamint mindenkinek, aki egy kis feltöltődésre vágyik.

TOVÁBBI RÉSZLETEK, ÁRAK ÉS FOGLALÁS

A terápia részletes leírását, a kedvezményes árakat és a további tudnivalókat a Terapia-gyoparos.hu weboldalon találja meg, az alábbi linkre kattintva:

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosfürdő HD imázsfilm (2017)

Gyopárosfürdő képek

Élmény- és gyógyfürdő képek

Szaunapark képek

Parkfürdő és strand képek