Csonttörés utáni terápia

A csonttörések, akár „csak rögzítik”, akár műtétileg kezelik, mindenképp lassan gyógyulnak, és a folyamat minden esetben a környező izmokat, ízületeket is érinti.

A teljes funkció visszanyerése összetett feladat, ezért érdemes szakemberek irányításával végzett gyógykezeléseket igénybe venni. Ehhez nyújt segítséget a Gyopárosi Gyógyfürdő csonttörések utáni terápiája.

Milyen panaszok léphetnek fel a csonttörések következtében?

Az érintett testrész mozgásterjedelme beszűkül, az izmok elsorvadnak és ezáltal legyengülnek, a fájdalom nehezen, vagy egyáltalán nem szűnik meg. A páciens önellátása lecsökken, több esetben külső segítségre szorul, ezáltal az életminősége is leromlik.

Tudta Ön?

A csonttörés utáni terápia 7, 10 vagy 14 napos formában érhető el. Ráadásul kezeléseink NEAK által támogatott formában is elérhetők (meghatározott feltételek teljesülése esetén), így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat.

A fürdőnkben működő fürdőorvosi rendelésen biztosítjuk Önnek a szükséges szakorvosi vizsgálatot és beutalót. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a csonttörés utáni terápia célja?

A kezelésekkel a fájdalom csökkentését, a duzzanat mérséklését, a mozgásbeszűkülések megelőzését ill. oldását próbáljuk elérni. Nagy figyelmet kap a terápiák során az izomsorvadás megelőzése ill. csökkentése, az esetleges véraláfutások felszívódásának elősegítése, valamint a vendég önellátásának javítása.

Kinek javasoljuk a csonttörés utáni terápia csomagot?

A terápiás csomagot azoknak a csonttörést szenvedett vendégeknek javasoljuk, akiknél az érintett testrészen nem áll fenn gyulladás ill. teljes a sebgyógyulásuk.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS FOGLALÁS

A terápia részletes leírását, a kedvezményes árakat és a további tudnivalókat a Terapia-gyoparos.hu weboldalon találja meg, az alábbi linkek egyikére kattintva:

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosfürdő HD imázsfilm (2017)

Gyopárosfürdő képek

Élmény- és gyógyfürdő képek

Szaunapark képek

Parkfürdő és strand képek