Csontritkulás terápia

Csontritkulás (Osteoporosis) esetén a gyógyszerezés mellett a terápia legfőbb elemét a mozgással kapcsolatos kezelések teszik ki, amelyekre remek lehetőséget biztosít a Gyopárosi Gyógyfürdő csontritkulás terápiája.

A csontritkulás (Osteoporosis) egy alattomos betegség, mivel a kezdeti stádiumban nincs észrevehető tünete. Ezért a rendszeres kontrollvizsgálatok ill. a diagnózis felállítása után a mihamarabbi kezelések elkezdése nagyon fontos. Nem azért, mert a betegség önmagában fájdalmas, vagy halálos lenne, de a törések megelőzése rendkívüli jelentőséggel bír. Amennyiben a beteg fájdalmat jelez, az a társbetegségekből, vagy esetleges mikrotraumákból adódik. A nagy törések (gerinc, csípő) viszont életveszélyesek lehetnek.

Milyen tünetei lehetnek a csontritkulásnak?

A csontsűrűség mérésének hiányában a csonttörések alkalmával diagnosztizálják legtöbb esetben a csontritkulást, mivel az alapbetegségnek nincs észrevehető tünete.

Tudta Ön?

A gyopárosi csontritkulás terápia 7, 10 vagy 14 napos formában érhető el. Ráadásul kezeléseink NEAK által támogatott formában is elérhetők (meghatározott feltételek teljesülése esetén), így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat. A fürdőnkben működő fürdőorvosi rendelésen biztosítjuk Önnek a szükséges szakorvosi vizsgálatot és beutalót. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a gyopárosi csontritkulás terápia célja?

A terápiás cél az előírt gyógyszeres kezelés mellett az esetleges fájdalom enyhítése, a mozgáskoordináció javítása, valamint a koordinációs készség, egyensúlyérzék fejlesztése, a további balesetek elkerülése érdekében.

Kinek javasoljuk a gyopárosi csontritkulás terápia csomagot?

A terápiás csomagot a csontritkulással diagnosztizált vendégeknek javasoljuk felvenni, főként szakorvosi javaslatra.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS FOGLALÁS

A terápia részletes leírását, a kedvezményes árakat és a további tudnivalókat a Terapia-gyoparos.hu weboldalon találja meg, az alábbi linkek egyikére kattintva:

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosfürdő HD imázsfilm (2017)

Gyopárosfürdő képek

Élmény- és gyógyfürdő képek

Szaunapark képek

Parkfürdő és strand képek