Gyopárosfürdő Gyógyászati központ

A 2016-ban hivatalosan is gyógyhellyé minősített Orosháza-Gyopárosfürdő országos minősítésű gyógyfürdő, mely az 1999-ben gyógyvízzé minősített termálvízkincsre épül. Az alkáli hidrogén-karbonátos vizünk elsősorban reumatológiai és mozgásszervi rehabilitációs panaszokra nyújt enyhülést, de nőgyógyászati, urológiai, neurológiai és bőrgyógyászati problémák esetén is élvezhetjük jótékony hatását.

A gyopárosfürdői Rehabilitációs & Wellness Központot keresse a Gyógyfürdő területén, vagy hívja munkatársainkat a +36 (68) 512-262 telefonszámon.

Szolgáltatásaink

NEAK által támogatott kezelések

Gyógyászati részlegünkön a NEAK-támogatott fürdőgyógyászati kezelések szinte teljes spektrumát igénybe tudják venni a gyógyulni vágyók. A további részletekért és a szolgáltatások igénybevételének leírásáért lásd a gyógyászati szolgáltatásaink oldalt.

Célzott terápiák

Gyógyászati központunk összesen 14 területen kínál célzott terápiákat, melyek hossza 7, 10 vagy 14 nap lehet. Ráadásul terápiáink NEAK által támogatottak, így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat.

Wellness-szolgáltatások

A támogatott kezelések mellett különböző kényeztető masszázsokkal, valamint wellness csomagokkal várjuk vendégeinket.

Egyéb szolgáltatások

Képzett szakembereink egyénre szabott száraz ill. vízi, egyéni ill. csoportos tornákkal, fizikoterápiás kezelésekkel, szükség szerint állapotfelméréssel segítik a különböző problémákkal hozzánk érkezőket.

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.