Gyógyászati szolgáltatások

Gyógyászati központunkban az OEP támogatott fürdőgyógyászati kezelések szinte teljes spektrumát igénybe tudják venni a gyógyulni vágyók.

A fürdőgyógyászati kezeléseinket háziorvosi beutaló esetén reumatológus szakorvosunk helyben kiírja, így a fizetendő önrész a teljes ár töredéke. A kezeléseket kúraszerűen ajánljuk felvenni. Az 56/2003 (IX. 19.) ESZCSM rendelet alapján egy kúrában négyféle gyógykezelés lehet. A kúra kezelésenként legfeljebb 15 alkalmat foglalhat magában. A kúrát OEP támogatással évente két alkalommal lehetséges felvenni.

A terápiákkal kapcsolatos kérdeseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.

Gyógyászati szolgáltatásaink

Az OEP által támogatott fürdőgyógyászati kezeléseink a következőek:

 1. Gyógyvizes gyógymedence
 2. Gyógyvizes kádfürdő
 3. Iszappakolás
 4. Súlyfürdő
 5. Szénsavas fürdő
 6. Orvosi gyógymasszázs
 7. Tangentor
 8. Víz alatti csoportos gyógytorna
 9. 18 év alatti csoportos gyógyúszás

Beutaló esetén ha a gyógykúra tartalmazza a 01. kódszámú Gyógyvizes gyógymedencét, úgy fürdőbelépő megváltása nélkül igénybe vehető a Gyógy- ill. Parkfürdő valamennyi medencéje.

10 és 19 napos OEP-támogatott terápiák Gyopárosfürdőn

10 napos, valamint 19 napos terápiáink többsége OEP-támogatottan is elérhető. Természetesen fürdőnkben elérhetők rövidebb, 4 és 6 napos terápiák is, azonban ezek nem OEP-támogatottak.

Támogatott kezelések igénybevétele lépésről-lépésre

Lásd részletes beutalási tájékoztató.

Figyelem!

 • A felírt kezeléseket 28 napon belül kell elkezdeni és 8 héten belül be kell fejezni. Kérésére a betegirányító munkatársunk felírja Önnek a kezelések befejezésének határidejét.
 • Amennyiben a kezelést a megadott határidőn belül nem tudta igénybe venni, úgy azokat az elrendelő szakorvossal egy új vényre, újra ki kell íratni.
 • A kezeléseket más fürdőbe átvinni nem lehetséges!
 • A kezelések időpontjait 1 hétre előre tudjuk Önnek megadni. Amennyiben az előre megadott időpontban nem tudja felvenni a kezelést, kérjük azt legalább 2 nappal előre jelezni szíveskedjen a kellemetlenségek elkerülése végett.