Gyógyászati központ

A 2016-ban hivatalosan is gyógyhellyé minősített Orosháza-Gyopárosfürdő országos minősítésű gyógyfürdő, mely az 1999-ben gyógyvízzé minősített termálvízkincsre épül. Az alkáli hidrogén-karbonátos vizünk elsősorban reumatológiai és mozgásszervi rehabilitációs panaszokra nyújt enyhülést, de nőgyógyászati, urológiai, neurológiai és bőrgyógyászati problémák esetén is élvezhetjük jótékony hatását.

A gyopárosfürdői Rehabilitációs & Wellness Központot keresse a Gyógyfürdő területén, vagy hívja munkatársainkat a +36 (68) 512-262 telefonszámon.

Szolgáltatásaink

OEP-finanszírozott kezelések

Gyógyászati részlegünkön az OEP támogatott fürdőgyógyászati kezelések szinte teljes spektrumát igénybe tudják venni a gyógyulni vágyók. A további részletekért és a szolgáltatások igénybevételének leírásáért lásd a gyógyászati szolgáltatásaink oldalt.

Célzott terápiák

Gyógyászati központunk összesen 19 területen kínál célzott terápiákat, melyek hossza 4, 6, 10 vagy 19 nap lehet. Ráadásul a 10 és 19 napos gyógyászati kezelések többnyire TB-támogatottak, így háziorvosi beutaló segítségével Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat.

Wellness-szolgáltatások

A támogatott kezelések mellett különböző kényeztető masszázsokkal, valamint wellness csomagokkal várjuk vendégeinket.

Egyéb szolgáltatások

Képzett szakembereink egyénre szabott száraz ill. vízi, egyéni ill. csoportos tornákkal, fizikoterápiás kezelésekkel, szükség szerint állapotfelméréssel segítik a különböző problémákkal hozzánk érkezőket.

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.