Bechterew-kór terápia

A Bechterew-kór a gerinc olyan gyulladásos megbetegedése, mely hónapok, évek alatt egyre súlyosabb tünetekhez, mozgáskorlátozottsághoz vezet, amire enyhülést hozhat a Gyopárosi Gyógyfürdő Bechterew-kór terápiája.

A Bechterew-kór, vagy más néven Spondylitis ankylopoetica (SPA) következtében, a gerinccsigolyák közötti ízületek és szalagok fokozatosan elmeszesednek, emiatt 10-15 évvel az első tünetek felléptét követően ún. bambusznádgerinc, más néven “botmerev gerinc” alakul ki.

Milyen tünetei lehetnek a Bechterew-kórnak?

A mozgásképesség fokozatos csökkenése, valamint a folyamatos hátfájdalom mellett a gerincmerevség miatt kialakuló légzőmozgás korlátozottsága is jellemzi a betegséget.

Tudta Ön?

A gyopárosi Bechterew-kór terápia 7, 10 vagy 14 napos formában érhető el. Ráadásul kezeléseink NEAK által támogatott formában is elérhetők (meghatározott feltételek teljesülése esetén), így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat.

A fürdőnkben működő fürdőorvosi rendelésen biztosítjuk Önnek a szükséges szakorvosi vizsgálatot és beutalót. További részleteket lásd a beutalási tájékoztatónkban.

Mi a gyopárosi Bechterew-kór terápia célja?

A legfőbb céljaink a gerinc ill. ízületek mozgásterjedelmének megőrzése, amennyiben lehetséges növelése; az érintett izomzat erősítése és lazítása, a légzésfunkció fokozása valamint a fájdalom és a gyulladás csökkentése.

Kinek javasoljuk a gyopárosi Bechterew-kór terápia csomagot?

A terápiás csomagot azoknak a vendégeknek ajánljuk felvenni akiknél már jelentkeztek a fent említett tünetek, illetve orvosilag diagnosztizált Bechterew-kórjuk van.

TOVÁBBI RÉSZLETEK, ÁRAK ÉS FOGLALÁS

A terápia részletes leírását, a kedvezményes árakat és a további tudnivalókat a Terapia-gyoparos.hu weboldalon találja meg, az alábbi linkek egyikére kattintva:

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.

Gyopárosfürdő panoráma
Járja be fürdőnket 360°-os panorámaképeink segítségével.

Gyopárosfürdő HD imázsfilm (2017)

Gyopárosfürdő képek

Élmény- és gyógyfürdő képek

Szaunapark képek

Parkfürdő és strand képek