Pünkösd 2018 Orosháza-Gyopárosfürdő

2018. május 21-e, Pünkösd hétfő munkaszüneti nap, így újabb hosszú hétvége várja a kirándulni, pihenni vágyókat. Természetesen most is különleges ajánlatokkal, programokkal készültünk – jöjjön, látogasson Orosháza-Gyopárosfürdőre a tavasz utolsó hosszú hétvégéjén!

Hosszú hétvégi élmény- és gyógyfürdőzés Gyopároson

Várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum. Ugyan a parkfürdő csak május végén nyit, az élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő felejthetetlen élményekkel várja. Ráadásul a pünkösdi hosszú hétvégére különleges animációs programokkal és szauna szeánszokkal készülünk, valamint a Kalandpark is újra kinyit. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Hősök, Majka és Curtis koncert

Május 19-én, szombaton 18 órától INGYENES Hősök, valamint Majka és Curtis koncerttel várjuk hosszú hétvégi vendégeinket Orosháza belvárosában, a megújult Főtéren. Részletes információk az ingyenes koncertről.

Orosháza 2018. május. 19. Hősök, Majka és Curtis koncert

Szállás

Orosháza-Gyopárosfürdőn, valamint az attól 2,8 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Gyopárosfürdő kiemelt szállásai ráadásul egyedi csomagajánlatokkal készültek erre a hosszú hétvégére.

Figyelem: a hosszú hétvégére tekintettel szabad szálláshelyeink a szokásosnál gyorsabban fogynak. A pontosabb információkért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Közlekedés

2018. május 18-tól újra jár a Dotto-kisvonat Orosháza belvárosa és Gyopárosfürdő között: további információk és menetrend.

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Hasznos linkek

Élmény- és gyógyfürdő képek

Szaunapark képek