Élményfürdő: hamarosan újra nyithat

A beltéri gyermekmedencék hétvégente várják a legkisebb fürdőzőket, a többi három beltéri medence azonban egyelőre még zárva tart – de már csak várhatóan néhány hónapig, hamarosan ez a három medence is rendelkezésére áll kedves Vendégeinknek.

Mint ismert, a lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás, amelyre a fürdő karbantartásakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet részleges cseréjét teszi szükségessé, amely munkákat hamarosan elkezdjük, így az Élményfürdő beltéri medencéi terveink szerint idén májusban megnyílnak, természetesen az Élményterasz kültéri medencéivel együtt.

Az Élményfürdő beltéri medencéin kívül MINDEN MÁS szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Orosháza-Gyopárosfürdőn. Május és szeptember között nyitva tart a Parkfürdő és az Élményfürdő teraszán található 3 élménymedence, az év szinte összes napján elérhető a gyógyfürdő kültéri és beltéri termálmedencéje és természetesen évszaknak megfelelően elérhetők a Szaunapark szolgáltatásai is, sőt a közkedvelt Szaunszeánszok is látogathatók. Szombatonként a Szaunapark és egyes medencéink éjfélig tartanak nyitva. Aki csupán néhány órát tud a feltöltődésre szánni, megteheti a 3 órás jegyünkkel, mellyel a fürdő szolgáltatásai mellett az egyre látogatottabb konditermünket is igénybe veheti.

43. heti akció: Élménydús családi hét

A várt újranyitásig ajánljuk figyelmükbe különböző programjainkat és akcióinkat, melyekről tájékozódhatnak Facebook oldalunkon.
Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Orosháza-Gyopárosfürdő Csapata

Élményfürdőnk a lezárása előtt