Élményfürdő: hamarosan újra nyithat

A beltéri gyermekmedencék hétvégente várják a legkisebb fürdőzőket, a többi három beltéri medence azonban egyelőre még zárva tart – de már csak várhatóan 2024 júliusáig, ugyanis hamarosan ez a három medence is rendelkezésére áll kedves Vendégeinknek.

Mint ismert, a lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás, amelyre a fürdő karbantartásakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet részleges cseréjét tette szükségessé, amely munkákat az év elején elkezdtük, így az Élményfürdő beltéri medencéi terveink szerint július hónapban megnyílnak, az Élményterasz kültéri medencéivel együtt, amelyek most az építkezés miatt zárva tartanak.

Az Élményfürdő beltéri medencéin kívül MINDEN MÁS szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Orosháza-Gyopárosfürdőn. Május és szeptember között nyitva tart a Parkfürdő, az év szinte összes napján elérhető a gyógyfürdő kültéri és beltéri termálmedencéje és természetesen évszaknak megfelelően elérhetők a Szaunapark szolgáltatásai is, sőt a közkedvelt Szaunszeánszok is látogathatók. Szombatonként a Szaunapark és egyes medencéink éjfélig tartanak nyitva. Aki csupán néhány órát tud a feltöltődésre szánni, megteheti a 3 órás jegyünkkel, mellyel a fürdő szolgáltatásai mellett az egyre látogatottabb konditermünket is igénybe veheti.

A várt újranyitásig ajánljuk figyelmükbe különböző programjainkat és akcióinkat, melyekről tájékozódhatnak Facebook oldalunkon.
Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Orosháza-Gyopárosfürdő Csapata

Élményfürdőnk a lezárása előtt