Pünkösdi szezonnyitó, ingyenes nap 2015

Ez a program már nem aktuális. Aktuális ajánlatainkat a szezonális ajánlatok oldalunkon követhetik

A korábbi évek viszontagságos időjárásának okán, illetve a hazai fürdők szezonnyitási trendjeit követve fürdőnk, Orosháza-Gyopárosfürdő a nyári szezon kezdetét és ezzel egyidejűleg a parkfürdő nyitását 2015. május 22-re, péntekre időzíti. E naptól használható az uszoda, a “toronymedence” és a gyermekmedence is.

Május 22. péntek, azaz a Pünkösdi hétvége nyitónapja a tavalyi évi parkfürdő nyitáshoz hasonlóan ingyenes azok számára, akik előregisztráltak fürdőnk Facebook-oldalán. A kapott kódot bemutatók ingyenesen fürdőzhetnek a pénteki nap során. Ingyenes belépő igénylésére a helyszínen is lehetőség nyílik, azonban előreláthatólag csak korlátozott számban, így érdemes előre regisztrálnunk.

Az ingyenes belépővel a pénteki napon a szaunapark és a pénteki esti szaunaszeánsz kivételével a fürdő minden része – így a parkfürdő, élményfürdő és gyógyfürdő is – ingyen látogatható; természetesen a péntek esti feltöltődés is ingyenes, így a fürdő egyes részeiben akár éjfélig maradhatunk!

Programok és lehetőségek Pünkösd hosszú hétvégéjén

Gyopáros ParkfürdőTöltse Pünkösd hosszú hétvégéjét az Alföld gyöngyszemeként emlegetett Orosháza-Gyopárosfürdőn!

Gyopárosfürdőn az egész család megtalálja szórakozását, hiszen a parkfürdő, élményfürdő, szaunapark és forró vízű gyógyfürdő mellett szaunaszeánszokkal és éjszakai fürdőzéssel várjuk minden kedves vendégünket.

Többre vágyik egy kellemes fürdőzésnél? Akkor figyelmébe ajánljuk Orosháza és tágabb régiónk, Dél-Békés programlehetőségeit, rendezvényeit, illetve látnivalóit.

Szállásajánlatok a Pünkösdi hosszú hétvégére

Orosháza-Gyopárosfürdőn számos szálláslehetőség várja Önt az egyszerű vendégháztól a négycsillagos wellness-szállóig. A város kiemelt szállodái pedig különleges ajánlatokkal készültek Önnek Pünkösd hosszú hétvégéjére:

Pünkösd Gyopárosfürdőn

Gyopárosi parkfürdő és strand képek