Augusztus 20. Orosházán

Orosháza városának legnagyobb és legrégibb hagyományoknak örvendő rendezvénye augusztus 20-ra esik, amelyet a város idén is méltó módon ünnepel meg.

A Szent István napi rendezvények 13 órakor kezdődnek Orosháza Főterén, 16 órától az Alma Együttes, 17:30-tól pedig Egri Péter és a Mystery Gang lép fel. A napot a 20 órakor kezdődő Kowalsky meg a Vega koncert koronázza meg, az estét pedig – várhatóan 22 órakor – a szokásos tűzijáték zárja. További részletek: Szent István napi részletes programismertető

A tavalyi Szent István nap videója

Programok egész héten

Nem csak augusztus 20-án érdemes Orosháza-Gyopárosfürdőt választani, augusztus 17. és 25. között különleges programkavalkáddal készülünk látogatóinknak.

Augusztus 17-én, szombaton Családi Csobbanás várja a fürdőbe látogatókat. A nagy sikerre való tekintettel vasárnap, azaz augusztus 18-án újra sor kerül a Kamionhúzás a Főtéren rendezvényre Orosháza belvárosában. Ugyanezen a napon tartják meg Orosháza lóversenypályáján az évtizedes hagyományra visszatekintő Ügető-Galopp Futam és Fogathajtó Versenyt is. Hétfőn, azaz augusztus 19-én 19 órától Cserháti Zsuzsa Emlékestet tartunk Orosháza Főterén, de az igazi nagy durranást augusztus 20-ra tartogatjuk. Ez a nap – SZENT ISTVÁN NAPJA, az Új kenyér napja – Orosháza városának legnagyobb és legrégibb hagyományoknak örvendő rendezvénye, ahol 13 órától a késő esti tűzijátékig számos izgalmas program várja az Orosháza Főterére látogatókat. Fellép többek között az Alma Együttes, Egri Péter és a Mystery Gang, 20 órától pedig a Kowalsky meg a Vega veszi át a stafétabotot – az estét pedig a 22 órakor tartandó tűzijáték koronázza meg. További részletek: Szent István napi részletes programismertető

De ezt követően is érdemes Orosházán, Gyopárosfürdőn maradni, hiszen aug. 23-25. között Gyopár Kupa Hajómodellező Verseny várja a látogatókat, illetve a ViharSarock Fesztivál két Főtéri koncertje: Sirokkó augusztus 23-án, illetve a Bluesberry és a Same Old Story koncertje 24-én. Augusztus 24-én pedig újra Családi Csobbanás várja a Gyopároson fürdőzőket.

Képek a korábbi Szent István Napokról