Koncertek a Főtéren: Cserháti Emlékest

Nosztalgiázzunk együtt Cserháti Zsuzsa felejthetetlen dalaira: az Orosházi Nyár 2019 programsorozat részeként 2019. augusztus 19-én, hétfőn Orosháza megújult Főterén Cserháti Zsuzsa emlékestet tartunk.

Közreműködik: Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara, valamint Kratelli Josephine és Szulák Andrea előadóművészek.

Időpont: 2019. augusztus 19. (hétfő)
Helyszín: Orosházi Főtér
Kezdés: 19:00

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 nyarán a hét minden napján jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek