Kamionhúzás a Főtéren 2019

Az Orosházi Nyár 2019 programsorozat részeként ismét húzós estére várjuk az érdeklődőket Orosháza főterére 2019. augusztus 18-án, ahol ezúttal is az erőé és a technikáé lesz a főszerep!

Időpont: 2019. augusztus 18. (vasárnap)
Helyszín: Orosházi Főtér

Az elmúlt években pihent ugyan a kötél, ám most újra előkerül a raktárból és kiderül, melyik csapat lesz az, akinek sikerül elhúznia a kamiont. A kamionhúzó versenyre három fős csapatok jelentkezését várjuk. Mindegy hogy fiúk, lányok vagy fiúk és lányok állnak össze, a fontos a csapatmunka.

Kamionhúzás Orosházán 2019

Jelentkezni az oroshazabaratikor@gmail.com címen lehet, nevezési díj nincs. Jelentkezéskor kérjük megadni a csapatvezető nevét, telefonszámát. Előzetes jelentkezési határidő: 2019. augusztus 12.

Kedvcsináló videó

Képek a korábbi rendezvényekről

kamin_kotelhuzok_oroshaza_20150821_2

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 nyarán a hét minden napján jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek