Gyopár Kupa Hajómodellező Verseny 2019.08.23-25.

Orosháza-Gyopárosfürdő hosszú éves hagyományokra visszatekintő rendezvénye a mini hajók nemzetközi minősítő és belföldi versenye. A Gyopárosi tó vízén versenyző modellhajók szórakoztató, vonzó látványosságot jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Helyszín: Gyopárosfürdő, Gyopárosi tó.
Időpont: 2019. augusztus 23-25.

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Fürdőzés Gyopároson

Várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 nyarán a hét minden napján jár a Dotto-kisvonat, amellyel Orosháza belvárosából kényelmesen megközelíthető Gyopárosfürdő: további információk és menetrend. Gyopárosfürdőn a fürdő közvetlen közelében parkolási díjat kell fizetni, azonban a fürdő bejáratától 260 méterre található Nagyparkolóban, valamint Gyopárosfürdő és Orosháza többi részén a parkolás ingyenes – további információk a parkolásról.

Szállás

Ugyan még tart a nyár, Gyopárosfürdő két vezető szállodája a program ideje alatt már őszi árakat kínál – további részleteket az augusztus végi akciós csomagajánlatok oldalunkon találhat.

Orosháza Gyopárosfürdő városrészében, valamint az attól 2,8 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek