Gyógymedencéink

Fedett gyógymedence

Egész évben üzemelő, beltéri termálmedence, amely 2014. május 2-án került átadásra egy teljes körű felújítás után. A medence teljes felújítása mellett többek között a közlekedő terek és a zuhanyzók is megújultak, illetve a medencét „körülölelő” teljes üvegfelület és hőszigetelés cseréjére is sor került. A megújult medence egy betegbeemelő segítségével mozgáskorlátozottak számára is használható. A medencébe 14 éves kor alatt nem ajánlatos tartózkodni.

Vízhőfok: 36°C – Vízmélység: 120 cm

„Élmény” termálmedence

Élmény termálmedenceEgész évben üzemelő beltéri termálmedence, amely az élményfürdő területén található. A medencében nyak- ill. hátzuhany, valamint „ülő pezsgő” rész található, mint élményelem.

A medence használatát mozgáskorlátozottak számára betegbeemelő segíti. A medencében 14 éves kor alatt nem ajánlatos tartózkodni.

Vízhőfok: 36°C – Vízmélység: 90 cm

Kültéri termálmedence

Kültéri termálmedenceEgész évben üzemelő, kültéri termálmedence.

Azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik inkább a szabadban szeretik kihasználni a gyógyvíz hatásait. A medence egy betegbeemelő segítségével mozgáskorlátozottak számára is használható. A medencében 14 éves kor alatt nem ajánlatos tartózkodni.

Vízhőfok: 36-37°C – Vízmélység: 90-120 cm

Tornamedence I.+II.

TornamedenceKét, egymással szemben elhelyezkedő termálvizű medence, amelyek a gyógyászati részleg nyitva tartása alatt csak a vízi tornákra, gyógytornász felügyelete mellett használhatóak.

A két tornamedencében összesen 11 ember fér el kényelmesen. A medence használatát mozgáskorlátozottak számára betegbeemelő segíti. A medencében 14 éves kor alatt nem ajánlatos tartózkodni.

Vízhőfok: 34-35°C – Vízmélység: 120 cm

Súlyfürdő medencék

Súlyfürdő medenceSpeciálisan a súlyfürdő kezelésekhez kialakított medence, amelyben 4 személyt tudunk egyszerre kezelni.

A kezelő medence mellett helyezkedik el egy hasonló méretű, „akasztóárok” nélküli medence, ahol a vendégeink a kezelés előtt várakozhatnak, ill. kezelések után pihenhetnek.

Vízhőfok: 34-35°C – Vízmélység: 120 cm

A termálvizes medencékben szünet közbeiktatásával naponta 2 x 30 percet javaslunk tartózkodni, amennyiben azt a szakorvos másképpen nem rendeli!

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.