Nyári szezon szeptember 3-ig

2023. május 27-én, szombaton megnyitottak a Parkfürdő és az Élményterasz kültéri medencéi, amely évtizedes menetrend szerint egyben a nyári szezon kezdetét is jelzi Orosháza-Gyopárosfürdőn. Kültéri medencéink egészen szeptember 3-ig üzemelnek, az 50 méteres sportmedence és a tanmedence szeptember 18-ig üzemel – további részletes információk az őszi-téli szezonra átállásról.

10 hektáros parkban elterülő fürdőnkben így már 8 kültéri és 2 beltéri medencével, óriáscsúszdával és sportpályával várjuk Önt és kedves családját. Természetesen Szaunaparkunk is tovább működik, így akár szaunázhat is egyet 10 kabinos Szaunaparkunkban vagy részt vehet hétvégi szauna szeánszaink egyikén.

Gyopárosfürdő 2023 nyarán

Kedvező árakon

2023 nyarán az Élményteraszra, Parkfürdőbe és Gyógyfürdőbe szóló egységes belépő felnőtteknek 3 400, diákoknak és nyugdíjasoknak 3 000, míg a 4-14 éves korú gyermekeknek 2 000,- forintba kerül. 4 év alatt a belépés ingyenes. A Szaunapark belépő feláras (további 2 000,- forint/fő). Fürdőnk teljes árlistáját (családi jegyek, bérletek, úszójegyek, stb.) itt találhatja meg. Orosháziaknak a belépő árából további 50% kedvezményt nyújtunk – további részletek és feltételek itt.

Nyári programok 2023-ban

2023. augusztus 26-án este szezonzáró zenés éjszaka fürdőzést tartunk a parkfürdőben.

8 kültéri medence, 2.200 nm vízfelület

Fürdőnk uszoda részén egy mélyvizű, 50 méteres sportmedence várja az úszni, sportolni vágyókat, amelynek közvetlen szomszédságában egy 25 méteres tanmedencét is találunk.

Élményfürdőnk teraszán összesen 3 további medence és egy kültéri óriáscsúszda várja kedves vendégeinket. Csúszdás medencénk sodrófolyosóval is rendelkezik, emellett pedig egy pihenőmedence és egy sekély vízű gyermekmedence is vendégeink rendelkezésére áll. Emellett pedig további 3 medencénk – toronymedence, kültéri gyógymedence és a toronymedence melletti gyermekmedence – is nyitva tart.


Szombatonként éjszakai fürdőzés!

Éjszakai fürdőzésre szombat esténként nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő kültéri medencéi (Élményterasz) és a Szaunapark egészen éjfélig tartanak nyitva, emellett egyes szombatokon további medencék is nyitva tarthatnak. Ráadásul napközben váltott napijeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat éjfélig élvezhetjük (a Szaunaparkba kiegészítő jegy vásárlása szükséges).

Szaunapark minden nap

2023. május 30-tól Szaunapark újra a hét összes napján: hétfőtől péntekig 12:00 és 20:00 között, szombaton 10:00 és 24:00 között (éjszakai fürdőzés), míg vasárnap 10:00 és 20:00 között tartunk nyitva. Hétvégenként pedig szaunaszeánszokkal várjuk.

További lehetőségek

A fürdő területén ingyenes kültéri sportpálya várja a sportolni vágyókat. Emellett csónak és vízibicikli is bérelhető.

A fürdő területén több étterem és büfé is üzemel, így az ételre-italra sem lesz gondja. Emellett masszázsokra és más wellness-programokra is be lehet jelentkezni.

Dotto-vonat

A Dotto turistavonat 2023. július 1-től szeptember 3-ig a HÉT MINDEN NAPJÁN. Jegyár: 700 Ft/fő, Orosházi lakcímkártyával: 400,- Ft/fő. Részletes menetrend

AZ ÉLMÉNYFÜRDŐ 3 BELTÉRI MEDENCÉJE TOVÁBBRA IS ZÁRVA

Élményfürdőnk négy beltéri medencéjéből három (térképen lásd 8-9. és 11.) technikai okokból az idei szezonban még zárva marad. E medencék kivételével fürdőnk minden szolgáltatása elérhető az alábbi térképen láthatók szerint.