Szezonális ajánlatok

Oldalunkon Orosháza-Gyopárosfürdő aktuálisan futó szezonális ajánlatait, akciót tekintheti át.

Nyereményjátékok, akciók, promóciók

Regisztrálj és nyerj!

Jöjjön Gyopárosfürdőre 2018. dec. 10. és 2019. május 31. között, és vegyen részt sorsolásunkon, ahol hetente páros fürdőbelépőt, valamint havonta egy wellness-hétvégét nyerhet!

Támogatott gyógykezelések Gyopárosfürdőn

Jelentkezzen a Orosháza-Gyopárosfürdő Rehabilitációs és Wellness Központ TB-támogatott gyógyászati kezeléseire kedvező áron 2019-ben is.


Programok, attrakciók

Szaunaszeánszok

Péntektől vasárnapig, valamint ünnepnapokon izgalmas szaunaszeánszokkal várjuk Önöket szauna- és wellness-központunkban.

Szombat éjszakai fürdőzés

Szombatonként Élményfürdő és a Szaunapark éjfélig tart nyitva. Ráadásul napijeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat éjfélig élvezhetjük.

Szülinap Gyopárosfürdőn

Felejthetlenné szeretné tenni gyermeke szülinapját? Nincs más teendője, mint minket felkeresni! Mi garantáltan a legjobb szülinapi zsúrral szolgálunk az ünneplő csapat számára.

Különleges masszázsok

Próbálja ki 25-55 perces különleges, energetizáló vagy éppen pihentető masszázsainkat!

Játékkuckó gyermekmegőrzéssel

Fürdővendégeiknek ingyenes Játékkuckó a fürdőben, 3 év feletti gyermekeknek gyermekmegőrzéssel.


Húsvéti hosszú hétvége

Húsvétkor 4 napig nyitva a Kalandpark

A Húsvéti hosszú hétvégén, azaz ápr. 19. és 22. között 4 teljes napig nyitva tart a gyopárosi Alföld Gyöngye Kalandpark 10:30 és 19:00 között.


Szállás akciók, csomagajánlatok

Osztálykirándulás 2019

Jöjjön általános vagy középiskolai osztályával Orosháza-Gyopárosfürdőre – szuper programokkal és pénztárcabarát árakkal várjuk!

Disznótoros hétvégék

Vegyen részt egy hamisítatlan alföldi disznóvágáson az Alföld Gyöngye Hotelben! Az eseményt követően éjszakai fürdőzéssel és wellness-szolgáltatásokkal várjuk Gyopárosfürdőn, kipihenve a nap fáradalmait!