Gyógyászati kezelések kedvező áron

2022-ben megújult terápiás csomagokkal várjuk kedves betegeinket a Gyopárosi Gyógyászati Központban, ahol terápiáink NEAK-támogatott formában, kedvezményes áron is elérhetők.

2016-ban hivatalosan is gyógyhellyé minősített gyógyfürdőnk az 1999-ben gyógyvízzé minősített termálvízkincsre épül. Az alkáli hidrogén-karbonátos vizünk elsősorban reumatológiai és mozgásszervi rehabilitációs panaszokra nyújt enyhülést, de nőgyógyászati, urológiai, neurológiai és bőrgyógyászati problémák esetén is élvezhetjük jótékony hatását.

Gyopáros gyógyhely

Gyógyászati részlegünkön az NEAK támogatott fürdőgyógyászati kezelések szinte teljes spektrumát igénybe tudják venni a gyógyulni vágyók, összesen 14 területen kínálunk célzott terápiákat, melyek hossza 7, 10 vagy 14 nap lehet.

Gyógyászati kezeléseink NEAK által támogatottak, így Ön olcsóbban gyógyulhat, regenerálódhat. A támogatás igénybevételéhez szükség szakorvosi vizsgálatot helyben, Gyopárosfürdőn végzi el fürdőorvosunk, így Önnek ezzel kapcsolatban nem kell további lépéseket tennie.

Gyopárosfürdő gyógyászat

A kedvezményes árú gyógykezelések igénybevételének alapvető feltétele az érvényes TAJ-kártya bemutatása.

Kérdéseivel keresse bátran gyógyászati központunk munkatársait a +36 (68) 512-262 telefonszámon, a gyogyaszat@gyoparosfurdo.hu e-mail címen, vagy személyesen a gyógyfürdő területén.