Koncertek a főtéren: Dér Heni, Rico x Miss Mood, Deniz live

Dér Heni – Rico X Miss Mood – Deniz Live 2019.07.27

Az Orosházi Nyár 2019 programsorozat részeként 2019. július 27-én, szombaton Orosháza megújult Főterén fellép Dér Heni, Rico x Miss Mood, és Deniz. A koncert INGYENES.

Dér Heni a Vajdaságból származó magyar énekesnő, aki a Sugarloaf együttesben kezdte pályafutását, majd több tehetségkutató műsorban is jó eredményt ért el. Rico és Miss Mood párosa egy sikeres hazai R’n’b formáció, míg Deniz egy népszerű, kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró.

Tipp: csobbanjon egyet a koncert előtt Gyopárosfürdőn, Családi csobbanással várjuk!

Időpont: 2019. július 27. (szombat)
Helyszín: Orosházi Főtér
Program:

  • 18:00 Dér Heni
  • 19:00 Rico x Miss Mood
  • 20:30 Deniz live

Koncertek a főtéren 2019.07.27: Dér Heni, Rico x Miss Mood, Deniz live

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Videó ízelítő

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 nyarán a hét minden napján jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek