Programajánló: 2019. június második fele

Az iskolai évzáróval sokaknak most, június második felében kezdődik az igazi nyár. Ezért cikkünkben összeválogattuk, hogy milyen programok, látnivalók várják Önt, ha ebben az időszakban Orosháza-Gyopárosfürdőre látogat. Következő havi, azaz júliusi programajánlónkat pedig itt érheti el.

Fürdőzés júniusban

A téli pihenőt követően május közepén megnyílt az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdő Parkfürdő részlege, így már nem csak az Élményfürdő, Gyógyfürdő és Szaunapark várja Önt, de egy óriási, zöld füves strand is, kültéri medencékkel. Mindenképpen figyelmébe ajánljuk fürdőnk különlegességét, az Éjszakai fürdőzést, amelynek keretében szombatonként akár éjfélig is fürdőzhet. A téli időszak kedvelt programjai a szaunaszeánszok – ha kedveli a szaunázást, akkor hasznos információ, hogy júniusban szombatonként még elérhetők kényeztető szaunaszeánszaink.

Zenei programok júniusban

Az Orosházi Nyár 2019 programsorozat keretében június 22-én, szombaton este 18 órától ingyenes koncertet tartunk Orosháza megújult Főterén, ahol fellép a Dal 2019 felfedezettje, az Acoustic Planet, majd Emelet együttes, amely az Első Emelet zenekar máig is aktívan muzsikáló két volt tagjának, Patkó Béla Kikinek és Berkes Gábornak a koncertzenekara, és az Első Emelt jól ismert, régi dalait játssza.

Orosházi Nyár 2019.06.22 – Acoustic Planet és Emelet együttes

A kemény zene kedvelői a Pacsirta utcai Rock Klubbot kereshetik fel június 22-én, ahol fellép a debreceni illetőségű Chrome Rt. zenekar. Ugyanitt június 15-én Leonard Cohen, június 29-én pedig a Lynyrd Skynyrd legjobb dalaiból tartanak filmvetítést, magyar felirattal.

A következő nagyobb koncert 2019. július 5-én, péntek este lesz – ekkor az R-GO lép fel Orosházán.

Egyéb programok

2019. június 22-én, szombaton 9 és 12 óra között az Orosházi Foltvarró Egyesület tart pikniket az Árpád-kertben.

Egyéb ajánlatunk és látnivalók

Gyopárosfürdő weboldalának programajánlójában negyvennél is több állandó programot és látnivalót gyűjtöttünk össze Önöknek Orosházáról és annak közvetlen környezetéből. Ha pedig szeretné felfedezni a dél-békési régió látnivalóit, akkor figyelmébe ajánljuk az Orosháza – Dél-Békés weboldalt, ahol 28 dél-békési település mintegy 150 látnivalóját gyűjtötték össze.

Szállás Orosházán és Gyopárosfürdőn

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit 2019 nyarán. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Közlekedés, parkolás Orosházán és Gyopárosfürdőn

2019. június 17-től a hét minden napján jár a Dotto-kisvonat, amellyel kényelmesen közlekedhetünk Orosháza belvárosa, valamint Gyopárosfürdő városrész között: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.