Koncertek a főtéren: Acoustic Planet és Emelet

Az Orosházi Nyár 2019 programsorozat részeként 2019. június 22-én, szombaton Orosháza megújult Főterén fellép az Acoustic Planet és az Emelet együttes. A koncert INGYENES.

Az Acoustic Planet egy magyar együttes Békéscsabáról, A Dal 2019 felfedezettjei. Az Emelet együttes pedig az Első Emelet zenekar máig is aktívan muzsikáló két volt tagjának, Patkó Béla Kikinek és Berkes Gábornak a koncertzenekara, amely az Első Emelt jól ismert, régi dalait játssza.

Időpont: 2019. június 22. (szombat)
Helyszín: Orosházi Főtér
Program:

  • 18:00 Acoustic Planet
  • 20:30 Emelet

További ajánlatunk: 2019. július 5-én, pénteken 20 órától ingyenes ingyenes Szikora Róbert és az R-GO koncert Orosházán.

Orosházi Nyár 2019.06.22 – Acoustic Planet és Emelet együttes

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Videó ízelítő

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 nyarán a hét minden napján jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek