Felújítások fürdőnkben

Fürdőnk a koronavírus okozta járványhelyzet miatt 2020 március 15. és június 12. között ugyan átmenetileg bezárta kapuit, azonban ez a kényszerű pihenő egyben olyan felújítási munkákra is lehetőséget nyújtott, amelyekre az üzemszerű működés mellett nem lenne lehetőségünk.

Fürdőnk szinte az év összes napján üzemel, így medencéinkben folyamatosan víz forog, míg egy-egy karbantartási, felújítási feladat elvégzésére többnyire csak órákban mérhető időnk van.

A mostani üzemszünet egyszeri és megismételhetetlen lehetőséget jelentett a nagyobb lélegzetvételű feladatok elvégzésére is. Medencéinket – köztük azokat is, amelyek már évek óta nem álltak szárazon – most leengedtük. Elvégeztük a burkolatok állapotának ellenőrzését, ahol kopást vagy hibát találunk, ott újracsempéztünk, a hibás fugákat javítottuk.

Nem kellett sietnünk az újratöltéssel, így most alaposan fertőtlenítettük és kimostuk, algamentesítő vegyszerekkel kezeltük az összes medencét, hogy azok évekig problémamentesen üzemelhessenek.

Mivel nem kellett vendégeink nyugalmára, biztonságára figyelnünk, ezért végrehajthattuk a zajjal vagy porral járó bontási, építési feladatokat is. A leállás emellett arra is lehetőséget nyújtott, hogy zavartalanul elvégezzük az élményfürdő tetőszerkezetének szakértői vizsgálatát is.

Belső tereinkben, rendelőinkben nagytakarítottunk, a kopott berendezést felújítottuk, a hiányzó elemeket pótoltuk.

Így június 13-án, a nyári szezonra újból meg tudtuk nyitni fürdőnket, hiszen fürdőnk különlegessége, a több hektáros zöld parkban elterülő Parkfürdő kiváló programot jelent a négy fal között eltöltött heteket követően.

Így a tervezettnél korábban megkezdtük a parkrendezési munkálatokat, továbbá a fürdőnk területén található Termál Kempingben a 2018-ban felhúzott 5 faház mellé további 4 újat építettünk, melyeket a június 13-tól induló nyári főszezonban már használhatnak is vendégeink.

Bízunk abban, hogy Önnel is találkozunk és a napfényt, a vizet, egymás társaságát élvezve elfelejthetjük az elmúlt hónapokat. Előnyt kovácsoltunk a kényszerpihenőből, felkészültünk a nyári szezonra és nagy szeretettel várjuk Önöket is!

Javasoljuk, iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy a fürdőnkkel kapcsolatos hírekről első kézből értesülhessenek!

A felújítás képei: 2020. március

A felújítás képei: 2020. április