Termál Park Kemping Faházak

5904 Gyopárosfürdő, Kisvasút u. 3.
termal-park-kemping-fahazak
  • +36 68 512-260
  • info@gyoparosfurdo.hu
  • 46.563937, 20.630004
  • 56 szálláshely
  • 40 férőhely
  • 13.200 Ft/éj-től
  • 0 m-re a fürdőtől
  • 3.500 m-re a városközponttól

A Termál Park Kemping és a Termál Park Kemping faházak 2020. szept. 30-ig tart nyitva.

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült Park Kemping szolgáltatásait tovább bővítettük: a 2020-as szezontól kezdve már 9 darab, 2018-ban és 2020-ban kialakított, hőszigetelt faházzal várjuk kedves vendégeinket, amelyek mindegyikében akár 8 fő számára is kényelmes szálláslehetőséget biztosítunk, kedvező árakon.

Különösen érdemes megszállni kempingünkben, mivel a szállásdíj ára tartalmazza a Parkfürdő/Strand és Gyógyfürdő belépőt, amelynek ára 2020 nyarán felnőtteknek 2.300,- Ft/fő. Az Élményfürdő belépő különbözeti jeggyel váltható meg a kempingben kapott napi karszalag felmutatásával, ennek díja 2020 nyarán 1.200,- Ft/fő volt felnőtteknek. A Szaunparkba is külön belépőt kell vásárolni – lásd fürdőnk teljes árlistáját.

A zárható, emeletes ágyakkal felszerelt, hőszigetelt faházak ugyan komfort nélküliek, azonban az itt megszállók a Park kemping szolgáltatásainak teljes skáláját igénybe vehetik – mosási lehetőséget, tusolókat, mosdókat, felszerelt konyhát hűtővel, főzési lehetőséggel, asztalokkal és székekkel, hideg-meleg vizes mosogatóval. Emellett lehetőséget biztosítunk szabadtéri főzésre, grill használatára, esti tábortüzes beszélgetésekhez.

A faházakhoz ágyneműt biztosítunk.

Kisgyermekes családok számára is megfelelő választás vagyunk, hiszen kerti játékainkkal a gyermekek se unatkoznak, mikor éppen nem a fürdő területén tartózkodnak, valamint a homokozóban naphosszat el tudják ütni az időt, homokvárat építve.

Kis kedvenceiket is szívesen látjuk, ugyanis háziállataikat – a felelős állattartás szabályait betartva – nyugodtan behozhatják a kemping területére, a fürdő területére azonban már nem léphetnek be.

Parkolás a szabad helyek függvényében a kemping zárt területén, vagy a fürdő mellett. A nyitva tartás szezonális, rendszerint május közepétől augusztus végéig, szeptember elejéig-közepéig várjuk kedves vendégeinket.

Díjaink 2020-ban
1-6 főig: 13.200,- Ft/éj/faház

Idegenforgalmi adó: 400,- Ft/fő/éj minden 18. életévet betöltött személy után. A 2020-as évben NEM KELL idegenforgalmi adót fizetni.

Foglalási szándékát kérjük jelezze telefonon a +36 68 512-260-as számon vagy a info@gyoparosfurdo.hu e-mail címen.

Fizetési lehetőségeink között szerepel az átutalás, amennyiben előre lefoglalt szálláshelyét még otthonról szeretné kifizetni, illetve ha a helyszínen szeretne fizetni, akkor a készpénzes vagy bankkártyával történő fizetési mód áll rendelkezésükre.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket a Gyopárosfürdői Park Kempingben!

Szoba (Apartman) felszereltsége

Ágynemű

Általános információk

AkadálymentesFőzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségHáziállat vihetőMosási lehetőségNyitva: Szezonálisan

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásBankkártyaKészpénz

Bababarát szolgáltatások

Kerti játékok, homokozó
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Add a kedvencekhez
Adatlap nyomtatása