Termál Park Kemping Faházak

5904 Gyopárosfürdő, Kisvasút u. 3.
termal-park-kemping-fahazak
  • +36 68 512-260
  • info@gyoparosfurdo.hu
  • 46.563937, 20.630004
  • 9 szálláshely
  • 72 férőhely
  • 1.625 Ft/éj-től
  • 0 m-re a fürdőtől
  • 3.500 m-re a városközponttól

A Termál Park Kemping és a Termál Park Kemping faházak 2021. május 21-én MEGNYITOTTAK

FONTOS: fürdőnkbe belépni – beleértve ebbe a kültéri egységeket is – a hatályos rendelet értelmében 18 éves kortól csak és kizárólag ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY felmutatásával lehetséges (plasztikkártya), amely ráadásul csak személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával együtt érvényes. Papír alapú oltási igazolást sajnos nem fogadhatunk el – ha még nem érkezett meg plasztikkártyája, javasoljuk, hogy töltse le és aktiválja mobiltelefonján az “EESZT alkalmazás” nevű hivatalos állami mobilalkalmazást, mivel a mobiligazolást már elfogadhatjuk. Amennyiben Ön nem magyar állampolgár, fontos tudni, hogy a szabályok értelmében jelenleg csak román, szerb, szlovén és moldáv állampolgárokat fogadhatunk. Köszönjük megértését!

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült Park Kemping szolgáltatásait tovább bővítettük: a 2020-as szezontól kezdve már 9 darab, 2018-ban és 2020-ban kialakított, hőszigetelt faházzal várjuk kedves vendégeinket, amelyek mindegyikében akár 8 fő számára is kényelmes szálláslehetőséget biztosítunk, kedvező árakon.

A zárható, emeletes ágyakkal felszerelt, hőszigetelt faházak ugyan komfort nélküliek, azonban az itt megszállók a Park kemping szolgáltatásainak teljes skáláját igénybe vehetik – mosási lehetőséget, tusolókat, mosdókat, felszerelt konyhát hűtővel, főzési lehetőséggel, asztalokkal és székekkel, hideg-meleg vizes mosogatóval. Emellett lehetőséget biztosítunk szabadtéri főzésre, grill használatára, esti tábortüzes beszélgetésekhez.

A faházakhoz ágyneműt biztosítunk.

Kisgyermekes családok számára is megfelelő választás vagyunk, hiszen kerti játékainkkal a gyermekek se unatkoznak, mikor éppen nem a fürdő területén tartózkodnak, valamint a homokozóban naphosszat el tudják ütni az időt, homokvárat építve.

Kis kedvenceiket is szívesen látjuk, ugyanis háziállataikat – a felelős állattartás szabályait betartva – nyugodtan behozhatják a kemping területére, a fürdő területére azonban már nem léphetnek be.

Parkolás a szabad helyek függvényében a kemping zárt területén, vagy a fürdő mellett. A nyitva tartás szezonális, rendszerint május közepétől augusztus végéig, szeptember elejéig-közepéig várjuk kedves vendégeinket.

Díjaink 2021-ben
Faházaink kizárólag fürdőbelépővel együttesen foglalhatók:
Faház (max. 8 fő, az ár fürdőbelépőt nem tartalmaz): 13 000 Ft/éj
Gyógy-, Park- és Élményfürdő + Szauna Park belépő: 1 600 Ft/fő/nap
Beléptető karóra – kaució: 1 500 Ft/fő

Idegenforgalmi adó 2021-ben is: 0 Ft/éj/fő

Foglalási szándékát kérjük jelezze telefonon a +36 68 512-260-as számon vagy a info@gyoparosfurdo.hu e-mail címen.

Fizetési lehetőségeink között szerepel az átutalás, amennyiben előre lefoglalt szálláshelyét még otthonról szeretné kifizetni, illetve ha a helyszínen szeretne fizetni, akkor a készpénzes vagy bankkártyával történő fizetési mód áll rendelkezésükre.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket a Gyopárosfürdői Park Kempingben!

Szoba (Apartman) felszereltsége

Ágynemű

Általános információk

AkadálymentesFőzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségHáziállat vihetőMosási lehetőségNyitva: Szezonálisan

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásBankkártyaKészpénz

Bababarát szolgáltatások

Kerti játékok, homokozó
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Add a kedvencekhez
Adatlap nyomtatása