Nyári szezon 2022. május 28-tól

2022. május 28-án, szombaton megnyitottak a Parkfürdő és az Élményterasz kültéri medencéi, amely évtizedes menetrend szerint egyben a nyári szezon kezdetét is jelzi Orosháza-Gyopárosfürdőn.

Ráadásul árat sem emeltünk, így 10 hektáros parkban elterülő fürdőnkben változatlan árakon várjuk 8 kültéri és 2 beltéri medencével, óriáscsúszdával és sportpályával. Természetesen Szaunaparkunk is tovább működik, így nyáron is szaunázhat egyet 10 kabinos Szaunaparkunkban vagy részt vehet hétvégi szauna szeánszaink egyikén.

Gyopárosfürdő 2022 nyarán

Tavalyi árakon

Nem emeltünk árat 2022-ben, így az Élményteraszra, Parkfürdőbe és Gyógyfürdőbe szóló egységes belépő felnőtteknek 2 600, diákoknak és nyugdíjasoknak 2 100, míg a 4-14 éves korú gyermekeknek 1 500,- forintba kerül. 4 év alatt a belépés ingyenes. A Szaunapark belépő feláras (további 1 300,- forint/fő). Fürdőnk teljes árlistáját (családi jegyek, bérletek, úszójegyek, stb.) itt találhatja meg. Orosháziaknak a belépő árából további 50% kedvezményt nyújtunk – további részletek és feltételek itt.

8 kültéri medence, 2.200 nm vízfelület

Fürdőnk uszoda részén egy mélyvizű, 50 méteres sportmedence várja az úszni, sportolni vágyókat, amelynek közvetlen szomszédságában egy 25 méteres tanmedencét is találunk.

Élményfürdőnk teraszán összesen 3 további medence és egy kültéri óriáscsúszda várja kedves vendégeinket. Csúszdás medencénk sodrófolyosóval is rendelkezik, emellett pedig egy pihenőmedence és egy sekély vízű gyermekmedence is vendégeink rendelkezésére áll. Emellett pedig további 3 medencénk – toronymedence, kültéri gyógymedence és a toronymedence melletti gyermekmedence – is nyitva tart.


Szombatonként éjszakai fürdőzés!

Éjszakai élményfürdőzésre szombat esténként nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő kültéri medencéi (Élményterasz) és a Szaunapark egészen éjfélig tartanak nyitva, emellett egyes szombatokon további medencék is nyitva tarthatnak. Ráadásul napközben váltott napijeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat éjfélig élvezhetjük (a Szaunaparkba kiegészítő jegy vásárlása szükséges).

További lehetőségek

A fürdő területén ingyenes kültéri sportpálya várja a sportolni vágyókat. Emellett csónak és vízibicikli is bérelhető.

A fürdő területén több étterem és büfé is üzemel, így az ételre-italra sem lesz gondja. Emellett masszázsokra és más wellness-programokra is be lehet jelentkezni.

ÉLMÉNYFÜRDŐ BELTÉRI MEDENCÉI TOVÁBBRA IS ZÁRVA

Élményfürdőnk négy beltéri medencéjéből (térképen lásd 8-9, 11.) technikai okokból három medence átmenetileg zárva marad. E medencék kivételével fürdőnk minden szolgáltatása elérhető az alábbi térképen láthatók szerint.

Közlekedés, parkolás Orosházán és Gyopárosfürdőn

2022. június 25-től szeptember 4-ig naponta jár a Dotto-kisvonat, amellyel kényelmesen közlekedhetünk Orosháza belvárosa, valamint Gyopárosfürdő városrész között: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.