Augusztus végi programok Orosháza-Gyopárosfürdőn

Augusztus 20-át követően is érdemes Orosháza-Gyopárosfürdőre látogatni, hiszen nem csak a nyár utolsó két hetében, de egészen szeptember közepéig izgalmas programokkal várjuk kedves vendégeinket.

Első számú választás az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdő, amely nem csupán élményfürdő, gyógyfürdő és szaunapark, hanem a szeptember közepéig nyitva tartó Parkfürdő területén egy óriási, zöld füves strandot is találunk, hűs kültéri medencékkel.

Különösen ajánljuk népszerű szaunaszeánszainkat – ezek a programok augusztus utolsó két szombatján, azaz 2019. augusztus 24-én és 2019. augusztus 31-én 19:00, 20:00 és 21:00 órakor állnak vendégeink rendelkezésére.

Augusztus végi programok

Augusztus 23-25. között a Gyopár Kupa Hajómodellező Verseny várja a látogatókat, illetve a ViharSarock Fesztivál két Főtéri koncertje: Sirokkó augusztus 23-án, illetve a Bluesberry és a Same Old Story koncertje 24-én. Augusztus 24-én és 31-én pedig újra Családi Csobbanás várja a Gyopároson fürdőzőket.

Szeptemberi programkavalkád Orosházán

A nyár nálunk szeptember közepéig tart – szeptember első heteiben is különleges programokkal várjuk kedves vendégeinket.

Hőlégballon Fieszta 2019 Orosházán

A tavalyi rendezvény sikerét követően szeptember 5. és 8. között újra megtartjuk a Hőlégballon Fiesztát. Gyönyörködjön a város és a fürdő felett szálló tucatnyi hőlégballon csodálatos látványában – sőt, a bátrabban akár utazhatnak is valamelyik ballon fedélzetén. Szombaton, azaz szeptember 7-én pedig már ötödik alkalommal perdül táncra Orosháza Főtere – Orosháza tánciskolái változatos program keretében mutatják be tudásukat a színpadon, a néptánctól a kubai salsáig tartó repertoárral.

Magna cum Laude Orosháza 2019.09.14.

A következő héten, azaz szeptember 14-én, szombaton pedig ingyenes Magna cum Laude koncertet tartunk Orosháza Főterén, ahol a neves együttes mellett fellép a Jammy is.

Szuper szállások szuper árakon: most érdemes Gyopárosra jönni!

Ugyan még tart a nyár, Gyopárosfürdő két vezető szállodája már őszi árakat kínál – további részleteket az augusztus végi akciós csomagajánlatok oldalunkon találhat.

Emellett Orosháza Gyopárosfürdő városrészében, valamint az attól 2,8 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!