Koncertek a főtéren: Jammy és a Magna cum Laude

A 4 hónapos Orosházi Nyár 2019 programsorozat záró rendezvényeként 2019. szeptember 14-én, szombaton Orosháza megújult Főterén fellép a Jammy és a Magna cum Laude együttes. A koncert INGYENES.

Időpont: 2019. szeptember 14. (szombat)
Helyszín: Orosházi Főtér
Program:

  • 17:30 Jammy
  • 20:00 Magna cum Laude

Magna cum Laude Orosháza 2019.09.14.

Jammy Orosházán 2019.09.14.

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat záró rendezvénye. További információk a rendezvénysorozatról

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – szeptemberben is várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 szeptemberében is jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.

Szállás – most akciós, őszi árakon!

Most érdemes Gyopároson pihenni – a program idején már elérhetők Gyopárosfürdő két vezető szállodájának akciós őszi csomagajánlatai, melyek mintegy 20-30% kedvezményt biztosítanak a nyári árakhoz képest – további részleteket a 2019. őszi akciós csomagajánlatok oldalunkon találhat.

Emellett Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek