Valahol Európában Musical

Az Orosházi Nyár programsorozat keretén belül 2018. május 26-án Dés László – Nemes István – Böhm György – Korcsmáros György – Horváth Péter: Valahol Európában musical előadás látható Orosházán a Főtéren.

A világhírű film alapján készült színpadi játék hűen követi az eredeti mű cselekményét, a II. világháború után utcára került, árván maradt gyerekek kálváriáját. A Musical a Sziget Színház előadása. A táncot Kárai Borbála Orosházi koreográfus tanította be.

Helyszín és időpont: Orosházi Főtér, 2018. május 26. (szombat) 17:00

Valahol Európában Musical Orosháza 2018.05.26

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2018 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról.

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés

Idén nyáron újra jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Orosháza belvárosában a parkolás ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Loading
Középre
Forgalom
Kerékpárral
Tranzit
Jelenlegi pozíció
Google MapsIrányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Hasznos linkek