Szülinapi zsúr Gyopárosfürdőn

Kicsi a lakás? Nem bírja a felfordulást? Félti, hogy tortával kenik össze a szőnyeget, a falat és bútorokat? Rendezzen szülinapi zsúrt a gyopárosi fürdő játszóházában!

A gyopárosi fürdő szolgáltatása pénteken délután, szombaton és vasárnap délelőtt lehet igénybe születésnapi zsúrokra. Itt nem csak az alapszolgáltatások vehetők igénybe – a helyszín, illetve óvodapedagógus közreműködése –, hanem egyéb, az ünnepelt és az ünneplő gyerekek számára emlékezetes programlehetőségeket is.

A fürdő saját óvónője egyébként játékos feladatokat készít a gyerekeknek, csillámtetovál és arcot is fest. Ezen túl külön kérésre interaktív zenés műsor, lufibohóc, arcfestő, csillámtetoválás vehető igénybe a gyereksereg élményeinek fokozására.

Ugyancsak maradandó élményt jelenthet Trnkóczi Zsuzsanna kézműves foglalkozása, mely csuhézásból, csuhébaba készítésből, gyöngyszövésből, mézeskalács-készítésből áll, sőt a gyerekek egyedi telefontokokat is készíthetnek maguknak.

Figyelem: az alapszolgáltatás fürdőbelépővel igénybe vehető, azonban az egyes többlet-szolgáltatásoknak a fürdőbelépőn túl további díja is lehet.