Osztálykirándulás Gyopárosfürdőn

>Akár általános, akár középiskolás osztályok, cserkészcsapatok, alapítványok és más ifjúsági közösségek számára ideális helyszín lehet táborozásra a Gyopárosi tó közelében található Erdei Faházak Kempingben.

Nem csak a csendes környezet, a gazdag programlehetőségek, hanem a szülői zsebeket kímélő árak is e megoldás mellett szólnak.

Táborozás

A Gyopárosi tó nyugati oldalán lévő parkerdőben található az Erdei Faházak Kemping. 4 összkomfortos, ( 5 ágyas ), és 2 félkomfortos (1 db 4 ágyas) faház és 3 komfort nélküli téglaházban 8 db 4 ágyas szoba összesen 60 főrészére nyújt szálláslehetőséget. Közös konyha és fürdőszoba található A kemping területén a parkolás ingyenes. A szabadtéri közösségi progamok sem maradhatnak el, hiszen szalonnasütési, bográcsfőzési lehetőség biztosított.

Azonban a fürdőzésen túl is számos lehetőség kínálkozik Gyopárosfürdőn, Orosházán, Békés, illetve a szomszédos megyékben. Akár sportról, akár kulturális élményekről, akár szórakozásról és szórakozva tanulásról van szó, a gyopárosi táborozás mindenképpen jó választásnak számít.

Képek a táborozásról