Blues és Rock a Főtéren 2018.09.08

Az Orosházi nyár 2018 programsorozat záró rendezvényén 17:30-tól a Borsodi Blues Collective lép fel, 20 órától pedig Jimi Hendrix Emlékkoncert kezdődik Szakcsi Lakatos Bélával és más előadókkal.

Időpont: 2018. szeptember 8. (szombat) 17:30-tól.
Helyszín: Orosházi Főtér
Program:

  • 17:30 Borsodi Blues Collective
  • 20:00 Jimi Hendrix Emlékkoncert
    Halper Hendrix, Experiment zenekar és Török Ádám, Szakcsi Lakatos Béla, Kőszegi Imre, Solti János, Rick Toldon

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2018 rendezvénysorozat záró rendezvénye. További információk a teljes rendezvénysorozatról

Orosháza: koncert a Főtéren

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

Ősszel is jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezők számára a parkolás Orosháza teljes belvárosában ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Loading
Középre
Forgalom
Kerékpárral
Tranzit
Jelenlegi pozíció
Google MapsIrányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

Hasznos linkek