Koncertek a Főtéren 2018.08.04

Fellép a Jammy, a Jazztelen Zenekar, valamint 21 órától LGT Zenevonat Szuperkoncert a következő előadókkal: Abrakazabra Zenekar, Karácsony János, Solti János, Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga.

Időpont: 2018. augusztus 4. (szombat)
Helyszín: Orosházi Főtér
Program:

  • 16:30 Jammy
  • 18:30 Jazztelen Zenekar
  • 21:00 LGT Zenevonat Szuperkoncert – Abrakazabra Zenekar, Karácsony János, Solti János, Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2018 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Koncertek a Főtéren 2018.08.04

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

Idén nyáron újra jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek a rendezvény ideje alatt ingyenes zárt parkolót nyitunk meg, de a parkolás Orosháza teljes belvárosában ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Loading
Középre
Forgalom
Kerékpárral
Tranzit
Jelenlegi pozíció
Google MapsIrányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Hasznos linkek